Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nemoguce!

237 pregleda · 16 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 20:32

Poz svima!
Prije svega izvinjavam se zbog druge teme danas ali imam problem jedan!
Ja stavio Track Maniu da se skida i kada se skinula ja udjem da na ikonu da install pise ovo:
The setup file are corrupted.Please obtain a new copy of the program.
--------------------------
1.Danas sam donjeo PC od majstora rusio sisstem nemoguce da je zbog nekog virusa!?
2.Skino sam sa oficijalne stranice www.trackmania.com
------------------------------
Molim vas pomozite mi doslo mi da placem ajoj!?:*:S:(
Kupi cd/dvd. Skidanje igrica sa neta se ne preporuca :P, pa cak ni sa "originalnih" stranica.
Mar1n je napisao/la:
Kupi cd/dvd. Skidanje igrica sa neta se ne preporuca :P, pa cak ni sa "originalnih" stranica.
skini ponovno
šta fali, kome se to nedesi
adel95 je napisao/la:
skini ponovno
šta fali, kome se to nedesi
moze i tako, samo "ocisti teren"
Bas ja sad probao da vidim da li je do toga odma skinuo i prekinuo i pise i meni The Setup file is corrupted . Znaci da si prekinuo download , to znaci da moras iz pocetka da skidas . Evo sad i ja skidam da vidim sta ce biti i da probam igricu svi kazu da je dobra :)
elow je napisao/la:
Bas ja sad probao da vidim da li je do toga odma skinuo i prekinuo i pise i meni The Setup file is corrupted . Znaci da si prekinuo download , to znaci da moras iz pocetka da skidas . Evo sad i ja skidam da vidim sta ce biti i da probam igricu svi kazu da je dobra :)
MA nisam prekino nisam toliko glooop!
Koliko ti skida u sekindi kilobajta,megabajta?
ReVoLuTiOn je napisao/la:
MA nisam prekino nisam toliko glooop!
Koliko ti skida u sekindi kilobajta,megabajta?
evo ti skidaj sa bihnetove free zone
http://www.ga.com.ba/download+M5adabb2d80d.html
Desni click na file, Properties;
Vidi jeli Size, i Size on Disk isti, ako nije, download ti se prekino sam od sebe, ili ti ga konekcija riknula, desi se 100 puta i meni :)

Najjachi su ovi gore sto daju prevode iz rjecnika za ovo hahahaha pa kolko vas imam glupih to je strasno, znaci tolko strasno da sam se sav najezio sad!

Btw, dole for rjecnik, a gore bookmarkovi :D

Mar1n je napisao/la:
70% igara koje ja imam na računaru su skinute sa neta :/ I sve su radile...

@autor

Jesi siguran da ti neko nije prekino download ili provjeri da ti nešto ne blocka otvaranje igre. Možda su ti u servisu stavili neki drugi AV, pročačkaj : )

GL
Zilla je napisao/la:
Desni click na file, Properties;
Vidi jeli Size, i Size on Disk isti, ako nije, download ti se prekino sam od sebe, ili ti ga konekcija riknula, desi se 100 puta i meni :)

Najjachi su ovi gore sto daju prevode iz rjecnika za ovo hahahaha pa kolko vas imam glupih to je strasno, znaci tolko strasno da sam se sav najezio sad!

Btw, dole for rjecnik, a gore bookmarkovi :D

Imas nesto protiv bookmarka , i rijecnika ?
NightWalker je napisao/la:
Imas nesto protiv bookmarka , i rijecnika ?
imam
Desavalo se i meni par puta. Nema ti pomoci nego download opet il kupi cd negdje
Zilla je napisao/la:
imam
a sta je bilo ? :D

HAWAHHAHAAHHAHAAHAHAHHAAHWAHAHAWHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.