Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Licna karta [PS-work] VOL. 2

149 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 10:19

Jucer sam napravio neku licnu pa sam vidio vase pohvale i kritike...
(na tu isti postavljenu temu sam stavio .psd file da bi mogli sami sebi editovat)

Ova karta VOL. 2 ima sve elemente koje ste pohvalili i nema ni jedan element koji ste kritikovali. Ja sam za sebe stavio ovo kao najbolja muzika tj zanr muzke.. a vi mozete staviti najdraza igra ili zanr igara koje vam odgovaraju... takodjer ovdje gdje je spol ima jedan iskljuceni layer koji je ustvari zenski spol...pa ako ste zensko samo iskljucite muski i ukljucite zenski layer (spol)!
Web page je napravljen na posebnom layeru da bi bilo sto lakse onima koji nemaju svoj page ... tako da se moze veoma lako zamijeniti sa necim drugim.. :)
Vidio sam da su vam se asocijacije svidjele te sam ih ostavio...sve su na jednom layeru te ih je lako uklonit / iskljucit !
Novo sto sam dodao je zastava... to sam vidio u Torqu-a i nije mi losa zamisao bila... eto dosta vise price evo samo pogledajte i procijenite :)

Komentarisite i ocijenite... recite sto mislite mozda me nesto potakne da uskoro osvane tema :"Licna karta [PS-work] VOL. 3"
Puno bolji card nego onaj prijašnji, samo mi se više sviđa kad je sve na engleskom jeziku.

Ipak, obeć'o mi je Marko napravit' jedan card kad bude im'o vremena, je l' tako Marko?
Meni bas i nije nesto,ali bolja mi je bila ona juce jos samo da si negdje dodao zastavu na onu juce.
7/10.
4rm4n1 je napisao/la:
Puno bolji card nego onaj prijašnji, samo mi se više sviđa kad je sve na engleskom jeziku. :)

Ipak, obeć'o mi je Marko napravit' jedan card kad bude im'o vremena, je l' tako Marko? :D:D
ma najmanji problem je na engleski stavit sve :) pa ja samo editujes text i font i efekti i isve to ostane :)

Post dobio aplauz od skala

9/10

Imas malih propusta, tacnije vishka, jer za sve pises ime npr. Tvoja zastava pa jbt nije moja nego od onoga ko zivi u Bih i ove dole ikonice pff...mozes jos svasta ubaciti mozilla,Winamp itd....

EDIT:

Asocijacije? Ovo prvi put vidim al et svako ima svoj stil rada.
fino sam radi
Bolja je od prosle!
Meni je i prvi i drugi sminka svaka cast
fino sredjeno...jako dobro
svidja mi se .. lijepa je pozadina ovo sto
se rasprsnulo keep up the good work
Ovo bijelo oko slike samo je upropaštava, trebao si staviti transparent podlogu i snimiti pod .png, pa onda uploadati. Sve u svemu lijepo je, 9/10 .
Fino uradjeno.

Svidja mi se, bravo. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.