Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ISTO - CS IZBACUJE

155 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.05.2009. u 14:41

Izvinite na istoj temi , sinoc sam postao istu temu i nije nitko znao pomoci , govore da je do konekcije ... Kad igram na steamu pokaze mi se CL_FLUSHENTITYPACKET I izbaci me iz cs i prikaze mi se ko error Half - Life launcher pa se otvori onaj prozor gdje pise Send , Don't Send
I REINSTALL SAM STEAM , CS PONOVO SKINO SVE , PROVJERAVO KONEKCIJU ZVAO MONET DA VIDIM JEL DO NJIH , ALI KAZU DA JE SVE UREDU , I jutros opet isti problem... POMOZITE :S
Imo isti problem...Ja sam samo sistem restore na 2 dana prije i sad mi normaLLa :)
Sorry ,do mene je 

greška.

Post dobio šamar od perke

KRYSTAL je napisao/la:
Sorry ,do mene je

greška.
Steam -.-'
-podesi rateove
-moze li bit do vsync ?
-ugasi programe
-odo rucat
system restore , na dan kad je sve bilo ok

PROBLEM RIJESEN:*

Post dobio šamar od perke

otvori kraticu HL i unesi ovo u nju

"C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike

sacuvaj , i igraj preko hl kratice te !
CL_FLUSHENTITYPACKET izbacuje kad je rijec o konekciji...znaci kad dolazi do velikog laga ili pucanja same konekcije.

Za taj error i meni se to desavalo kad mi je jedan "zlobni" komsija poljevao slaufom dio kuce preko kojeg idu mocni kablovi od Moneta. Ja mislim da je rijec o samoj konekciji.

;)
perke je napisao/la:
CL_FLUSHENTITYPACKET izbacuje kad je rijec o konekciji...znaci kad dolazi do velikog laga ili pucanja same konekcije.

Za taj error i meni se to desavalo kad mi je jedan "zlobni" komsija poljevao slaufom dio kuce preko kojeg idu mocni kablovi od Moneta. Ja mislim da je rijec o samoj konekciji.

;)
A NEAM TI POJMA JUCER SU ISTO GOVORILI DO KONEKCIJE.... ALI PROBAT CU NAPRAVIT STO MI JE soCK REKO PA AKO ISTO BUDE ... PROBAT CU Shinondin prijedlog... SAMO KAKO NAPRAVIT HL kraticu i gdje?
do konekcije ti je 100 % i meni je tako kad dignem server ude 4 vs 4 tako svima pise .. do konekcije signal ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.