Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potvđena pandemija svinjske gripe (i u gamingu)

266 pregleda · 18 odgovora · otvorena 08.05.2009. u 18:43

Potvrđena pandemija svinjske gripe!

Pošast prehlađene krmadi ipak je u najtežem mogućem obliku zahvatila globalne razmjere, i očito je kako će se daljnjim tijekom samo nastaviti širiti. Panika je svuda oko nas iz razloga što je započela pandemija igara na temu potencijalne pandemije svinjske gripe. Apokalipsa je neminovna.

Ukoliko ste razočarani izjavama kako se u slučaju svinjske gripe radi tek o blažem obliku virusa, a vi ste već izradili transparente s natpisima koji nagovještavaju kraj svijeta i apokalipsu, evo načina kako da nastavite širiti vaš voljeni H1N1. Želite li nastaviti širiti virus, barem što se Interneta tiče, pandemija je već u punom zanosu zahvaljujući dvama igrama Sneeze i Swine Flu: Handemic. U prvoj je igri potrebno kihnuti na što više moguće ljudi kako bi oni vlastitim kihanjem zarazili preostale ljude na levelu, dok u drugoj igri prehlađenu krmad katapultirate van granica Meksika, u ostatak svijeta. Savršeno!

http://www.miniclip.com/games/sneeze/en/
http://www.fizzy.com/games/swine_flu_hamdemic
miniclip su uvjek bili ludi, za svaki dogadalj igrica, zadnji put sam igro ono gadanje busa cipelom =)
@ stopa mi internet evo iz drugog puta uso nije se lodiralo

evo me na 8 levelu
moć igra xD
Došao do osmog i game over pff =)

Inače prva owna :D
6 lvl -.-"
goginho je napisao/la:
moć igra xD
Igra je sminka zahtjeva vremena,nemojte ovo pogresno shvatiti ali to je samo igrica znaci i cs nesmije se igrati (poce ces ubijati ljude )

Posto nemam vremena odo piti vani u park igrao sam samo ovu prvu igrica je dobra.
Iz drugog pokusaja (a internet mi skida 3 kbs tako da nemam zivaca cekati i ovu drugu):

7lvl - Netreba se šaliti sa ovim...
ma sve to u vezi svinjske gripe je cista laz. To su izmislili da bi se parica docepali :S.
o moj boze lol
haha kako lude igre .. sta se sve izmislja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.