1. Treba mi logo za neki clan koji smo napravili iz zajebancije. Znaci nikakve veze sa cs-om nema. Masti na volju. Slika da bude sto veca, ali da bude kvadratna, to jest da su joj sirina i duzina iste. Tag klana je : MIP a naziv : Me is pro. Znaci masti na volju, radite sta hocete, samo ne neke gluposti.
2. U zadnje vrijeme mi je cesto dosadno, te bih vas zamolio da mi preporucite neku Singleplayer igru, sa dobrom "kampanjom, pricom radnjom" ili pak neku manju Multiplayer igru. U oba slucaja da igra ne prelazi 500MB, znaci nekih 100,200,500MB.
3. Treba mi preporuka za neku "dobro webcameru" znaci nista preskupo, a da je fina i zadovoljavajuca slika.
Uglavnom bodove ce te dobiti iskljucivo na logo, i nista vise.
Nisam stavio u FAN ART jer ce biti dosta pitanja nevezano za logo.
2. U zadnje vrijeme mi je cesto dosadno, te bih vas zamolio da mi preporucite neku Singleplayer igru, sa dobrom "kampanjom, pricom radnjom" ili pak neku manju Multiplayer igru. U oba slucaja da igra ne prelazi 500MB, znaci nekih 100,200,500MB.
3. Treba mi preporuka za neku "dobro webcameru" znaci nista preskupo, a da je fina i zadovoljavajuca slika.
Uglavnom bodove ce te dobiti iskljucivo na logo, i nista vise.
Nisam stavio u FAN ART jer ce biti dosta pitanja nevezano za logo.