Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Rally izbor igre

132 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.05.2009. u 20:20

pozdrav,
odlucio sam se malo igrati neku rally igru eh sada sam izbor suzio na 3 igre a to su:
1) GTA IV http://www.gamers.ba/igra/12/grand-theft-auto-iv
2) NFS Most Wanted http://www.gamers.ba/igra/53/need-for-speed-most-wanted
3) NFS Undercover http://www.gamers.ba/igra/16/need-for-speed-undercover

i naravno samo da napomenem ako imate neku dobru da preporucite samo recite... (uglavno da se neigra online :P)

Zelio bih da mi vi kazete nesto o jednoj igri; ili sve tri nevazno (SUBJEKTIVNO MISLJENJE)
zasto je igrate?
po cemu je dobra? po cemu losa?
Ako neko posalje ISPRAVAN dl link za igru slijedi nagrada 1 premium ili 2 KM kredita !
(spameri zaobidjite temu plz )
unaprijed hvala!

KADA SAM REKAO RALLY NISAM MISLIO ( i dalje nemislim) NA BUKVALNI RALLY SAMO TRKANJE NEGO UGLAVNOM VOZNJU AUTA :)!!!!
[youtube]AkfQ9key-x0[/youtube]

YouTube Gameplay HD

Burnout Paradise City

Igra je odlična za ubijanje vremena. Imaš raznih misija sa autima. Uglavnom su tu trkanja, eliminacije, sprintovi... Svakom pobijedom napreduješ i dobijaš vozačku dozvolu. Također dobivaš / otključavaš druga auta. Auta su podijeljena: sprint, razaranje(eliminacija) i stund. Pravo je dotjerana, detalji, grafika ovo ono. Grad je OGROMAn, ima puno mjesta za zaje*ancju sa autom. Preporuka svakako. (: Također može se i multiplayer igrati.

Flatout 2

Gameplay

[youtube]ZVTBPBQZmHU[/youtube]

Gameplay YouTube HD

Ova igra je slična Burnout-u, samo što nemožeš se slobodno vozati po gradu (nema ga xD). Auta su slično podijeljena kao i u Burnout-u. Samo što ovdje imaš posebno Stund mod. Svakakvih zajebancija sa autima. XD

NFS MW - Igrao ga daaavno, igra je isto zakon. Jedan od boljih u NFS serijalu. Po meni, najteži od svih. Priča super.

NFS Underover - Grafika super odrađena, ali jedan veliki minus je kontrola auta. Doslovno, sa 250 km/h uletiš u krivinu i uspiješ skrenut bez ogrebotine i nastaviš tom istom brzinom, nerealno.

Et' neko mišljenje na brzinu.. (:

PS. Ovi što 'preporučuju' igru, napišite neko mišljenje o igri ne samo napisat "GTA ZAKONN BRATEEE".

vako...relija ti nema puno...a GTA IV nije reli...zbog toga ti preporučujem most wanted
gtaIV Nije rali preporucujem ti nfs underground 2
GTA nije rally, rally nisu ni Most Wanted ni Underground...
Ako već hoćeš pravog rally-ja uzmi neku od igara u seriji Colin McRae-a, pored toga što je pravi reli igra nudi detaljnu mogućnost izmjene vozila, specifikacije i vanjski izgled (ne tako bolesno detaljno kao NFS), ima dobru grafiku i zabavna je, ima McRae i još par vozača (ne sjećam se tačno, ali su krema svjetskog relija)
Ja ti preporučujem Colin McRae Rally 4

Evo ovdje

što se ostalih rally-ja tiče oni su većinom konzolaške ekskluzive...
Imaš igru poput Rallisport Challenge, ali ga nisam igrao - par SS-ova

Rally Trophy - isto ga nisam igrao, starija igra ali jako popularna:

(evo stojadina )

NFS:MW zato sto je dosta bolja od Undercovera a i novi GTA mi i nije nesto
kada sam rekao rally nisam mislio bas u punom smislu samo trke nego eto uglavnom auta i to al da je zabavno :D i ako ima kakih nasih auta npr golfova i tako to pa eto pisite :D
adel95 je napisao/la:
vako...relija ti nema puno...a GTA IV nije reli...zbog toga ti preporučujem most wanted
A most wanted je rally ?
1 i 3 nisam igrao ali sam zato igrao NFS MW i prekucao ga 3 puta sa Meclarenom,Murchelanom i sa Puntomi igra je meni najbolji NFS.

Deveta minuta vodi CHELSA :(
samo da napomenem premium je osvojio spy dao mi je sve dl link itd itd i objasnio mi posvasta o igri i vise mi se dopada njegova igra i prvi je postao bla bla bla ( nigdje zareza )
moze lock + delete !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.