Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

793 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.12.2005. u 21:49

Nesvakidašnji događaj u našem glavnom gradu

Da je Bosna i Hercegovina povoljan poligon za "divlji" biznis, dobro je poznato u širim evropskim i svjetskim krugovima. Međutim, kada stvari krenu po zlu, odnosno kada neupućeni uđete u posao, nastaju veliki problemi.

Entuzijazam nekolicine Kineza, koji su računali na veliku zaradu prodajom navijačkih rekvizita suočili su se s velikim problemom. Prema pisanju, ali i slikama koje su osvanule na veb stranici www.sarajevo-x.com, Kinezi su u našu zemlju uvezli 10.000 pogrešnih šalova i kapa.

Naime, izradili su kape i šalove za navijače FK Sarajevo, ali su previdjeli jednu bitnu stvar. Umjesto tradicionalne bordo boje, koja je simbol navijača tima s "Koševa", Kinezi su šalove i kape izradili u plavoj boji, inače zaštitnoj boji ljutog gradskog rivala FK Sarajevo, to jest FK Željezničar.

Da li su Kinezi daltonisti, ili su pomiješali lončiće, ostaće velika tajna, ali je samo izvjesno da su ostali kratkih rukava i u debelom finasijskom minusu...

Preuzeto sa: http://www.bihsoccer.com
hahahahahahah aja kineza cojce hahah neka neka vidi se da plavci pocinju zauzimati sve hahaha

gg kinezima za next posao
neka neka
LoL kay ye ovo sada ajmo bordo team!
LoL znam ja za ovo, ovo je isfurancija prava... al et nema veze

NEKA CJELA JUGA ZNA NAJLUDJE SU ORDE ZLA!

MI SMO PITARI I TO S ILIDZE KO IMA MUDA NEKA NAM PRIDJE!!!
kineski debilizam,****m li im ticju gripu,sve je to od nje
omg hahah, "timza koji zivim ja"
Njima (kinezima) je vazno da mnogo rade, a kako i s kojim kvalitetom, to je manje vazno.
Jest im neko kvalitetno slagao.
Peace.
wanga je napisao/la:
LoL znam ja za ovo, ovo je isfurancija prava... al et nema veze

NEKA CJELA JUGA ZNA NAJLUDJE SU ORDE ZLA!

MI SMO PITARI I TO S ILIDZE KO IMA MUDA NEKA NAM PRIDJE!!!

OMG!Jao koji internet hool!
Ma Kinezi ko Kinezi samo da im je love

btw @wanga Hajde samo reci na koliko si tekmi bio!?
F.KSARAJEVO

TIMZA ZIVIMJA

SAAAJEVO - u grbu

FK ko da je kineski hijeroglif takodzer u grbu..
ahahahahah ja kretena majko mila

nakitumijasi je najodgovorniji za ovo ..
Ma najveci biznis u Kini je najveci biznis sahraniti samo da su guzice izvan zemlje...to moze da posluzi kao parking za bicikl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.