Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lane Moje-Željko Joksimović

253 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.05.2009. u 15:32

Filefront?

Rapidshare rulzzz

A pjesma...dobra, al' je bolja izvorna tj "normalna"
CHUKY je napisao/la:
dobra ocm :D
Što je**š momka u zdrav mozak, možel' se pjesma od 2 i pol minute preslušat za minutu ?

:/

@autor

Ovo titranje bassova ubi u mozak jarane : )
Nije loše ... 7/10
khm...iskreno nije lose :D svidja mi se,mada je orginal bolji :D sto jes,jest. 8/10
CHUKY je napisao/la:
dobra ocm
pa svjetlish kolko si glup bar se strpi 5 minuta prije nego sto postas

ocjena kad preslusam

5/10 bolji orginal

btw allahami sve mi se cini da sam ovo slusao ali eto vjerujem ti na rjec
Nako nije lose,ocjena osmica nadam se da ce ti next rad biti za deset samo tako nastavi
Nije losa pjesma.. ocjena od 1-10.. 8
s0mebody je napisao/la:
pa svjetlish kolko si glup bar se strpi 5 minuta prije nego sto postas

ocjena kad preslusam ;D

5/10 bolji orginal

btw allahami sve mi se cini da sam ovo slusao ali eto vjerujem ti na rjec :D
cek da odem do prodavnice da kupim nove baterije da svijetlim jace cek pls :D
CHUKY je napisao/la:
dobra ocm :D
Za 2 min,skinuo i poslusao ? Nije lose mada je orginalna verzija iznad svih prosjeka.
Pitanje: Prije koliko vremena si napravio ovu pjesmu? I reci mi volis li Banovice ?

edit

Posto vidim da decko ne odgovara, ovo je rip rad, ne znam kako imate obraza kopirati nekog drugog i postravljati kao svoj rad...

http://www.youtube.com/watch?v=WByTgD9MSpw&feature=related#

frajer je iz Danske, a ovaj koliko vidim da je iz Mostara i pjesma je napravljena prije skoro godinu dana June 22, 2008...

Ban, za primjer ostalim.
nije loshe 8/10

al orginal je orginal
rmx nije los , al stvarno je nisko uzimat tudji rad i sebe hvalit :S
Stvarno da code nije pogledo malo okolo ti bi dobio pohvale za tudji rad.
Kitis se tudjim perijem...
coDe je napisao/la:
Pitanje: Prije koliko vremena si napravio ovu pjesmu? I reci mi volis li Banovice ?

edit

Posto vidim da decko ne odgovara, ovo je rip rad, ne znam kako imate obraza kopirati nekog drugog i postravljati kao svoj rad...

http://www.youtube.com/watch?v=WByTgD9MSpw&feature=related#

frajer je iz Danske, a ovaj koliko vidim da je iz Mostara i pjesma je napravljena prije skoro godinu dana June 22, 2008...

Ban, za primjer ostalim.
Nije moj rad, ali ovo sam postavio da pokažem kolko su ljudi dvolični.Ovo je mix lično od Željke i da sam stavio da je Željkin svi bi stavljali 9 ili 10 i pisali bi" jest dobar mix", kad je ovo napravio" i tako.
Ne želim nikakvu popularnost već samo vašu solidarnost i iskrenost.Tebi svaka čast.Baš me briga za banoviće-nemam nikakvih prekršaja i to me ne zanima a niti je ovo prekršaj.:P:P
sanjin1991 je napisao/la:
Nije moj rad, ali ovo sam postavio da pokažem kolko su ljudi dvolični.Ovo je mix lično od Željke i da sam stavio da je Željkin svi bi stavljali 9 ili 10 i pisali bi" jest dobar mix", kad je ovo napravio" i tako.
Ne želim nikakvu popularnost već samo vašu solidarnost i iskrenost.Tebi svaka čast.Baš me briga za banoviće-nemam nikakvih prekršaja i to me ne zanima a niti je ovo prekršaj.
Djes mene prevarit, 10 godina staza Pravi svoje radove, kakav god da je tvoj je, pa ja, a ne da uzimas tudje i sad da se nesto bezze vadis, probaj nesto svoje odraditi pa ces vidjet da ima nekog smisla, i bices puno zadovljniji...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.