Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prezentacija: Otpadne vode

119 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.05.2009. u 16:02

Evo braco ko moze da mi uradi prezentaciju otpadne vode, lekcija iz Hemije 7 razz :D, znaci dajem 5 premiuma, samo se potrudite pls da bude sto sadrzajinije, ko najbolje uradi 5 premuma, hvala unapraijed ! :D
I ja sam imao sličan referat prošle godine dok sam bio sedmi razred (naime, bile su neke dvije lekcije i ja sam dobio "ovu drugu", a moj drug tu ) , ima sve u knjizi, samo izmjeni malo riječi i to je to.
4rm4n1 je napisao/la:
I ja sam imao sličan referat prošle godine dok sam bio sedmi razred (naime, bile su neke dvije lekcije i ja sam dobio "ovu drugu", a moj drug tu :)) , ima sve u knjizi, samo izmjeni malo riječi i to je to. ;D
:D Uradi mi ti kad si pametan, dobijesh 6 premiuma ! :D
gaZZel je napisao/la:
Uradi mi ti kad si pametan, dobijesh 6 premiuma !
Odakle mi knjiga?

Mogu ja nac' neki text, al' prezentaciju napravit'..to je već komplikovano

Ako ti može text pomoći, pa ti "ukomponuj" u prezentaciju, možda mogu uradit'.
4rm4n1 je napisao/la:
Odakle mi knjiga? :D

Mogu ja nac' neki text, al' prezentaciju napravit'..to je već komplikovano :)

Ako ti može text pomoći, pa ti "ukomponuj" u prezentaciju, možda mogu uradit'. :)
ae uradi neku prezenataciju, nadji na netu, reci cu da sam izgubio knjigu, ae pls sve fino dam ti 7 premiuma i nemam vise kredita ! :D
Do kad ti treba i koliko minimalno slajdova treba imati ?
Ajd ok , kad tsi već stavio temu zašto nam nisi dao malo više informacija ?

Kolko slajdova ; Može li tekst sa interneta ; jel treba biti više slika ; efekti i sl.
Mada če ti ovo trebati u 8. razredu kao i svima , pa bih ti dao jedan prijateljski savjet Farise.Prihvati se PowerPointa i nauči nešto , nisamo se svi rodili naučeni.

Citiraj me i reci mi odgovore na ova pitanja.

Edit: Koji su autori knjige ?
Koliko slajdova?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.