Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 command

116 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.04.2009. u 20:05

poz i da predjem na stvar

ja sada ocu da vjezbam neke skokove u cs 1.6 al stalno padnem i oduzima mi se hp i stalno poginem pa stalno moram o5 ic do tog mjesta dje ocu da skocim tj. da probam taj skok i sad me zanima ima li ikakva komanda u cs 1.6 (ja cu samo otic u cs-u ono new map napravit mapu i vjezbat) da mi se neuzima hp kad padnem

hvala!!! :r
ja mislim da moras imati amx mod x instaliran ..
i onda koristis komandu amx_heal "nick" "kolko hp os sebi da das"
Hmmm...
Mozes mi objasniti gdje sta koje skokove vjezbas???

Ako vjezbas na de_cbble ono da se popnes na kutije onda cu ti objasniti easy system kako odraditi...
Ako na de_nuke vjezbas da se popnes ono sa kamiona na veliku planinu mogu ti i tu pomoci ako zelis, ja sam nisam mogo vjerovati koliko je ono simple....

A to da ti ne oduzima hp reko je momak uzmes skines sebi addon da mozes kucati amx_heal ili amx_revive ali naravno je bolje amx_heal.....

Btw, evo ako ne budes znao gdje skinuti amxmod :)
http://amxmod.net

gl ;)
ROFLMAO nepricajte gluposti

- Napravljen je za kz mape te se same pale pri pokretanju kz mape koja je predhodno dodana u kz.cfg njega ces dobiti kada downloadas addons!

- NE oduzimaju se healthi

- Ima opciju /checkpoint skaceno /cp koristis je za spasavanje dokle si stigao npr kada predes prvi zid ali kucanje /cp traje relativno dugo stim da se ove mape igraju na time i NAJBOLJE bi ti bilo da bindujes komandu

-konzola --> bind "mwheelup" "checkpoint" /cp je bindovan na scrool na misu tj onaj kruzic !

Teleport skaceno /tp ona se kotristi na vracanje vec predhodno snimljenog checkpointa i nju ce mo bindovati

konzola --> bind "mwheeldown" "teleport" tak nesh nisam siguran procitaj u addonsu helpu :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.