Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 21 bod

Virtua Tennis 3 patch problem

114 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.04.2009. u 16:03

Skinem neki dan igru sa neta, instraliram je i sve 5, i vidim ima problema. Nemozes upravljat u menuu jostickom, samo u igri, i stalno me izbacuje iz igre. Malo proguglam, za razliku od nekih, i vidim treba novi patch. Skinem ga, i pokrenem. Nema instalacije, samo me pita gdje je instalirana igra, oce mi overvrajtirat:| crack, i kad to uradim, stoji mi nova ikona. Ja pokrenem igru, trazi da insertujem DVD. Znaci izbrise mi crack, nis neinstalira, i onda opet moram da creckujem, nis nisam uradio.
Pliz pomoc
Edit....kad izlazi Virtua Tennis 2009 i koje su mu harverske zahtjevnosti??
Virtua Tennis 2009
gra izlazi: 19.5.2009. godine
Platforme: PC, XBOX 360, Play Station 3, Nintendo Wii

Lica koja će se naći u igri:
1) sa ATP liste: Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Đoković, Andy Murray, Andy Roddick

2) sa WTA liste: Venus Williams, Jelena Janković, Ana Ivanović, Maria Sharapova, Amélie Mauresmo, Daniela Hantuchová

3) od legendi: Stefan Edberg, Boris Becker

Zahtjevnost nisam nasao, proguglaj malo.
skichaa je napisao/la:
Virtua Tennis 2009
gra izlazi: 19.5.2009. godine
Platforme: PC, XBOX 360, Play Station 3, Nintendo Wii

Lica koja će se naći u igri:
1) sa ATP liste: Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Đoković, Andy Murray, Andy Roddick

2) sa WTA liste: Venus Williams, Jelena Janković, Ana Ivanović, Maria Sharapova, Amélie Mauresmo, Daniela Hantuchová

3) od legendi: Stefan Edberg, Boris Becker

Zahtjevnost nisam nasao, proguglaj malo.
;)
to mi je najmanje vazno...problem je ovaj patch sto me hebe
Rješenje
Jesi li probao ono što sam ti poslao ?

np

btw. Možda još nekome zatreba, nakon što se patchuje igra potrebno je crackovat sa drugim crackom.

Nesmijem stavit link.
spY je napisao/la:
Jesi li probao ono što sam ti poslao ? ;)

np 8)

btw. Možda još nekome zatreba, nakon što se patchuje igra potrebno je crackovat sa drugim crackom.

Nesmijem stavit link. :-(
E hvala buraz...ev sad cu ti dat bodove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.