Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Assasins creed problem!

88 pregleda · 13 odgovora · otvorena 30.04.2009. u 14:14

Pozz gameri
Imam problem sa navedenom igricim.
Hocu da je instaliram i ubacim prvi CD i otvori mi se ali nema nista na njemu,pa ubacim drugi CD isto ga otvorim opet nista nema.
A na cd-ovima se vidi da je snimljeno.

Ako moze pomoc da nebude da sam dabe bacio 10km
Desi se da nekada prodaju prazan DVD-CD.Ista stvar se deslia mom prijatelju
Najvjerovatnije si džaba bacio 10 Km... Ali je malo čudno da su oba cd-a prazna
hase14 je napisao/la:
Mozel biti da mi je do DVD ROMa
Pa ubaci drugi DVD ako njega isto ne ocita onda je do ROM-a ako ocita onda odes tom liku sto ti je prodao igricu i zapalis mu kios,simple
Wertu je napisao/la:
Pa ubaci drugi DVD ako njega isto ne ocita onda je do ROM-a ako ocita onda odes tom liku sto ti je prodao igricu i zapalis mu kios,simple :d
Bice da mi je do ROMa desilo mi se to i prije jaran mi da igricu nece da mi ocita a njemu hoce

I koliko kosta nov DVD Rom
hase14 je napisao/la:
Bice da mi je do ROMa desilo mi se to i prije jaran mi da igricu nece da mi ocita a njemu hoce

I koliko kosta nov DVD Rom
30 KM
CC..odes open cd..Onda napravis folder na DP..Prebacis u njeg podatke sa 1 i 2 cdea i onda extracujes i dobijes instalaciju...
hase14 je napisao/la:
Mozel biti da mi je do DVD ROMa
može

Probaj na drugi comp
freestayLA je napisao/la:
CC..odes open cd..Onda napravis folder na DP..Prebacis u njeg podatke sa 1 i 2 cdea i onda extracujes i dobijes instalaciju...
Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

mOnGoOS3 je napisao/la:
Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

1.Imam igricu
2.tako sam je instaliro i tako treba da se instalira igrica jer su svi folderi u vinraru
3.To pravilo vazi za tebe

GO AWAY SPAMERU
freestayLA je napisao/la:
1.Imam igricu
2.tako sam je instaliro i tako treba da se instalira igrica jer su svi folderi u vinraru
3.To pravilo vazi za tebe

GO AWAY SPAMERU
citiram korisnika koji je otvorio temu,da nebi bilo da sam ja taj koji spama ovdje:
"Hocu da je instaliram i ubacim prvi CD i otvori mi se ali nema nista na njemu,pa ubacim drugi CD isto ga otvorim opet nista nema."

PROCITAJ TEMU
mOnGoOS3 je napisao/la:
citiram korisnika koji je otvorio temu,da nebi bilo da sam ja taj koji spama ovdje:
"Hocu da je instaliram i ubacim prvi CD i otvori mi se ali nema nista na njemu,pa ubacim drugi CD isto ga otvorim opet nista nema."

PROCITAJ TEMU
Kako se ovako dzaba iznerviram...ima mod/admin nemoj me vise citirat!!! Boli tebe qar*na sta ja pisem jel ti jasno
Ja bar pokusavam da pomognem ti samo spamas!!!
I JOS JEDNOM!! NEMOJ ME CITIRAT!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.