Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fifa Manager09

102 pregleda · 2 odgovora · otvorena 30.04.2009. u 12:22

Interesuje me par pitanja oko Managera09.

Prvo interesuje me kako da ja popravim ovu ekipu ?
Ja ima napravim trening oni treniraju ali nikako ne dobijaju meceve :S
Mogu li se ja konkurisati npr. za managera u Arsenalu,Real M. i to ?

I treba mi necij user tj. da mi da link da skinem neciji user tj. da mu je razvijen manager ?
Nije dovoljan samo trening za pobjede. Moraš i taktike razvijat, te što više pričati sa igračima da bi dobili moral. Jbg i ako imaš neki slab tim nemožeš dobit arsenala il reala...
Imaš opciju napočetku odma da uzmeš veliki klub , ali meni to nije zanimljivo. Sve što više napreduješ dobivaš bolje ponude ... ;)

P.S kako možeš igrat na tom manageru, mene je non stop izbacivao... igrao sam sa timom iz 2 njemacke lige i pobjedim jedva borusiu u kupu i ono me izbaci i obrise mi se xD moro sam odma brisat fifu:@
Slazem se sa ovim gore... Moras imati bar malo znanja... Uzmes posle utakmice lagan trening, pa onda utorak/sreda/cetvrtak ubijas igrace. pa petak opusteno malo pred utakmicu... Ako igras sa jacim ekipama, napravis bunker ko chelzi v barse, znaci 4-5-1, i naravno, cekas kontru il' gresku protivnika, prekid i tako ( naravno u toku nedelje, treniras PREKIDE ),a ako mislis da mozes uzeti bodove, lepo 4-3-3 ili 4-4-2 kako vise volis, ja forsiram 4-3-3 i super ide.. Jeste da NE POBEDJUJEM STALNO, no ipak je to, po meni, naj taktika :P...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.