Odavno nisam vidio neku raspravu ovog tipa, o nekom programu , a mislim da je ovaj podforum upravo tome namjenjen, pa da počnemo.
Adobe Illustrator ©
• Koristi li iko ovaj program ?
• Koje su mu prednosti, a koje mane, u odnosu na konkurentne programe slične svrhe, te preostale članove AdobeCS paketa ?
• Zanima me vaše mišljenje, na našem jeziku, a ne link sa uratcima, ili tutorialima Adobe Illustratora.
• Isplati li ga se skidati, ili se može poprilično dobro nadomjestiti Photoshopom ?
• Eto, kao dodatna motivacija, odgovor koji bude sadržao najbolje obrazloženje, dobiće od mene 50 bodova, obaćavam
Imajte u vidu da bi bio najbolji, mora uopšte biti dobar, tako da ne pišete samo da bi bili bolji od ostalih.
~ O Bože dragi, ne mogu da vjerujem šta se dešava! Kažem ne stavljajte linkove za tutoriale, dajte svoje mišljenje, a 2 moderatora urade upravo to. Pa ko ovde kolo vodi =/ Ošamarite se sami..
Adobe Illustrator ©
• Koristi li iko ovaj program ?
• Koje su mu prednosti, a koje mane, u odnosu na konkurentne programe slične svrhe, te preostale članove AdobeCS paketa ?
• Zanima me vaše mišljenje, na našem jeziku, a ne link sa uratcima, ili tutorialima Adobe Illustratora.
• Isplati li ga se skidati, ili se može poprilično dobro nadomjestiti Photoshopom ?
• Eto, kao dodatna motivacija, odgovor koji bude sadržao najbolje obrazloženje, dobiće od mene 50 bodova, obaćavam
Imajte u vidu da bi bio najbolji, mora uopšte biti dobar, tako da ne pišete samo da bi bili bolji od ostalih.~ O Bože dragi, ne mogu da vjerujem šta se dešava! Kažem ne stavljajte linkove za tutoriale, dajte svoje mišljenje, a 2 moderatora urade upravo to. Pa ko ovde kolo vodi =/ Ošamarite se sami..