Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SRO pomoc hitno

103 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.04.2009. u 22:20

slucajno sam ubio igraca izvan pvp i sad mi ona lubanja gore stoji i pise nesh 0/15 i murder status 1000 .....eee sad mozel mi ko kako objasnit kako da mi ovo nestane
znaci ako hoces da ukines taj murder status... skini sve sa sebe cjeli set.... i samo idi van grada neka te neko ubija ili neka te mobovi ubijaju da ti se ukine murder status... i kada gines gubis exp i sp... kada skines sav murder status ta lobanja ce ti stojati 3 dan u lijevomo cosku i nestace.... to je to
ee hvala ew jednom su me ubili spalo je na 0 i vise nista negubim
np care... ako ti sta bude trebalo oko sro pomoci itd.. samo se javi...
LoCoOo je napisao/la:
np care... ako ti sta bude trebalo oko sro pomoci itd.. samo se javi...
a igras li ti SRO i na kojem serveru
Moke14 je napisao/la:
a igras li ti SRO i na kojem serveru
igram dugi niz godina :P Alps server.
LoCoOo je napisao/la:
znaci ako hoces da ukines taj murder status... skini sve sa sebe cjeli set.... i samo idi van grada neka te neko ubija ili neka te mobovi ubijaju da ti se ukine murder status... i kada gines gubis exp i sp... kada skines sav murder status ta lobanja ce ti stojati 3 dan u lijevomo cosku i nestace.... to je to
Itemi mogu ispasti i iz inventory-a. Tj. Stavi u storage sve iteme i izadji nek te udaraju. (0/15 = 15puta poginut).
ja upravu si... zaboravi sam to napisati da stavis cjeli set u storeg i picis vani da gines :D :) :)
korni je napisao/la:
Itemi mogu ispasti i iz inventory-a. Tj. Stavi u storage sve iteme i izadji nek te udaraju. (0/15 = 15puta poginut).
jarane meni je to 0/15 a dole mi je murder stats ili level nezz bilo 1000 sad je 0 i nista negubim samo stoji ona lubanja gore:D
LoCoOo je napisao/la:
ja upravu si... zaboravi sam to napisati da stavis cjeli set u storeg i picis vani da gines :d :) :)
I sto da ga ubijaju da gubi vise expa? Ako pustis da te status sam ubije (Effect dmg sto dobijas), gubis po 600 murder poena svaki put kad umres, a kad te ubijaju onako, gubis vise expa + gubis samo 100-200 poena :D Zato samo pustis da te status ubije, i ocistis status za 1 min :)
Zilla je napisao/la:
I sto da ga ubijaju da gubi vise expa? Ako pustis da te status sam ubije (Effect dmg sto dobijas), gubis po 600 murder poena svaki put kad umres, a kad te ubijaju onako, gubis vise expa + gubis samo 100-200 poena :d Zato samo pustis da te status ubije, i ocistis status za 1 min :)
lol gdje gubi 100-200 poena kada ga neku ubije? gubi duplo vise... a isti klinac pustio status sam da ga u gradu ubije ili da izade pa da ga ubiju isto gubi exp i sp-a...a nemas sanse da za 1 min ocisti status...
LoCoOo je napisao/la:
lol gdje gubi 100-200 poena kada ga neku ubije? gubi duplo vise... a isti klinac pustio status sam da ga u gradu ubije ili da izade pa da ga ubiju isto gubi exp i sp-a...a nemas sanse da za 1 min ocisti status...
meni nije ni trebalo 1 min cak i mozda oko 30-40 sec Bgm.......:D:D:D
Moke14 je napisao/la:
meni nije ni trebalo 1 min cak i mozda oko 30-40 sec Bgm.......:d:d:d
extra onda si imo neki mali murder status, bolje za tebe da ne izgubis exp-a i sp-a :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.