Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zajednicki web site

111 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.04.2009. u 20:16

Prije svega,pozdrav!

Comp mi je bio u defektu pa je bio na servisu,sad je sve ok!

Temu sam odtvorio,radi cega?

Dosao sam na ideju: " Zasto ne bio otvorio vlasitit web site koji bi se bavio raznim poslovima".
Mislio sam da mi date prijedlog ili ako neko ima da nam je ideja ista a ne moze to sam odraditi nek mi se javi ovde sa svojim prijedlogom ili zeljom.
Kontaktirali bi razne kompanije koje se bave webhostingom,webdizajnom itd...

U igri su neke teme:

Art site (vezano za Photoshop slicno SA- link na pm)
Sport site (sportske novosti itd...)

Ako imate neki prijedlog javite se ovde il na pm

@songy

Ne zelim nikog da molim ko je vec zauzet jer ce kasnije reci ja imam drugog posla i oboriti ga tj ukinut propast ce

Ima ovde ljudi jos osim njih,samo se stide misle da nemaju pojma

Ja bi volio kad bi ti tvoji nabrojani odgovorili na temu

@agich :

zahtjev zadovoljen
Pa ideja je super i ja sam voljan pomoci ali ti treba lijep tim "strucnjaka" koji se bas razumiju u to.
Pah jednom rukom g.ba obuhvata sve .. Moze se naci svakakvih tema.
Nedy je napisao/la:
Pah jednom rukom g.ba obuhvata sve .. Moze se naci svakakvih tema.
Uglavnom 90 % tema su daj link ovog,onog,itd.

Takve teme bi se trebale izbrisati skroz,da ih nema ni u kantu i onda da neko napiše sve u jednom i da bude sticky

mislim da je gamers u tolikom defektu ( kao tvoj pc ) da mu nije potrebna konkurencija, još taj site reklamiraj ovdje i gamers.ba down ( kemalizam down ) .
@ Briši zadnju temu !
a da napravis sajt ako je naravno "izvedivo" ..
znaci stranica kao planet renders da napravis stranicu na kojoj korisnici uplodovaju svoje rendere

render je ona izrezana slika koja se samo resiza i moze se koristit u photoshopu itd .. jel dobra ideja ? :)
epic to nije lose samo sto bi mi tu trebalo puno pomoci ja bi volio da napravim jedan dobar community nemora to biti gaming moze PS ako imas jos neku ideju pm me da ne ispadne da spammamo

ev vidite nest slicno sta bi ja volio

www.soul-art.org
ti dosao sa djecom praviti site lol
Probaj pitati neke "tek otkrivene" talente, ili pak, talente "u razvoju" koji se tek uce.

Po mojem misljenju, preporucujem Vertazzara (on pravi stranicu svoju, mozda moze i tebi pomoc) i mahYra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.