Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Online kupovina

264 pregleda · 17 odgovora · otvorena 28.04.2009. u 12:56

Pozdrav treba mi jedan sajt gdje mogu kupovati pc igrice i tako to i da dolazi postom,al da je dobar sajt.hvala
provjeri www.ancient-wars.com trenutno najnizi cijene u Bih sto se tice PC igrica, imaju i popuste i dosta su kvalitetni .
moja preporuka nemoj kupovati preko toga ..... a to mozes lako naci na google.ba.. ;) jer cekas narudbu po 1 mjesec i vise i opet nisi 100% siguran ocel ti stici ni nis ...

PIJACA ZAKON XD :D
neznam za to al ja sam narucivao desetak puta i svaki put stigne za 3-4 dana i to 100% dosad me nije nijednom ovaj sajt izneverio
www.pik.ba ?
http://moviefac.com/ ili na broj tel. 062/118-583 sve po dogovoru!
jolek je napisao/la:
provjeri www.ancient-wars.com trenutno najnizi cijene u Bih sto se tice PC igrica, imaju i popuste i dosta su kvalitetni .
To jolek hvala ti sajt je stvarno zmija imaju i slicice :)
www.Tnt.co.ba igre dolaze od 3 do 7 dana i kostaju 3km (dvd)
ja mislim minimalno 5 igrica trebas naruciti i dostava je oko 5km
SmiLLie je napisao/la:
Potpisujem, odlična stranica za nartučivanje
CD - 1,5 KM
DVD - 3 KM
Stiže za 3 - 7 dana najkasnije... Naručivao sam nekoliko puta i igre uvijek dođu u najboljem stanju
SmiLLie je napisao/la:
Kako se moze isplatite ancient-wars.com je 100 puta bolji
evo ovako sad cu navest sat je isto a sta razlito
Potpuno ista marka CD-ova
Iste omotnice
Ancient-wars daju 0.5 km jeftnije DVD od TNT, koliko ja znam i ancient-wars.com daju popuste cak i do 25%, to kome se posreci u sedmici od korisnika a za svaku narudzbu dobices 15 % popusta mislim sta reci
KOd tnt artikli nemaju slike
Koliko treba da se isporuci tnt 3-7 dana a ancient-wars 3-4 dana

Eto mislim nije da hvalim ancient-wars.com nego kazem da vam je bolje tamo bolje ce vam se isplatiti duplo
Sve sam pregledao nijedan nije los samo ovaj ancient-wars.com je prejak ima sve mogucnosti jos slike na artiklima sto ostali web sajtovi nemaju, i jeftinije su cijene od ostalih+daju popust,Hvala svima
jolek je napisao/la:
Iste omotnice
Ancient-wars daju 0.5 km jeftnije DVD od TNT, koliko ja znam i ancient-wars.com daju popuste cak i do 25%, to kome se posreci u sedmici od korisnika a za svaku narudzbu dobices 15 % popusta mislim sta reci

Eto mislim nije da hvalim ancient-wars.com nego kazem da vam je bolje tamo bolje ce vam se isplatiti duplo
Ovi imaju veci izbor nego ancient.

TNT vec odavno radi,web site uvijek je isti,sjecam se jos davno kad sam narucivao cd-ove od njih.

Nema definitivno preporucujem TNT :)
Samo jos uvijek nemaju sliku igre ili filma,ali google zakon za to :P
da al ovaj sajt koliko vidim ancient je skoro poceo i ima sve cdove u zadnjih 3 mjeseca sto mene i zanima i jeftiniji su vec sam porucio i dobio nekakav kupon od njih sad cemo viditi sta ce bit :) mislim i tnt nije los samo ovaj je meni bolji i sto se tice artikla kod tnt ja mislim da jedno 70% od njih se ne koriste , dok ovamo tek sajt poceo pa se sve koristi ma i ovamo ce se nagomilati
jolek je napisao/la:
Iste omotnice

ja samo pisem ono sto znam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.