Naj novija istrazivanja pokazuju da cs scena u Europi stagnira dok se jedini znacajan napredak desava u SiCG u kojoj je trenutno gaming ono sto se kaze u điru..Nase drage BiH nema ni na mapi ali doslovno za nas se uopce ne zna kao da da nismo s ove planete...tako da za BiH nema nikakvih podataka. Mnogi od vas se sjecaju kakva je situacija bila prije 2,3 godine tj. po mom misljenju puno vise se pricalo o turnirima, puno vise je bilo raznih liga i ostalog, forumi su doslovno gorili . A sada je ovo tuzna slika napretka jedne drzave....nismo se pomakli naprijed ni centimetra a nazad smo otisli toliko da se ni izmjeriti ne moze..Sta nam se to desilo ja jos ne kontam...mozda bi neko rekao gaming je skup..ja se ne bi slozio ...mis 100 km podloga 70 km igranje sat vremena u igraoni iznosi 1 km....godisnja uplata na kladionici u prosjeku po stanovniku iznosi 500 km .....mobiteli 600 km ...o alkoholu i ostalim derivatima da ne pricam..... pa vi sad meni recite ko je tu lud??
Mozda se ja varam mozda stvarno jeste skupo ali sve se moze kad se hoce i jos ima ljudi koji bi pomogli i mogu pomoci sto se tice neke nase repke ili klana...Zasto nam neko drugi mora prelaziti po 500 kilometara i organizirati turnire u drzavi u kojoj i nije drzavljanin.. ne kontam..sto jesmo to mi nesposobni ili mozda glupi...ne bih rekao. Samo malo naivni i pojedini nesposobni...
jednom rjecju SRAMOTA
Mozda se ja varam mozda stvarno jeste skupo ali sve se moze kad se hoce i jos ima ljudi koji bi pomogli i mogu pomoci sto se tice neke nase repke ili klana...Zasto nam neko drugi mora prelaziti po 500 kilometara i organizirati turnire u drzavi u kojoj i nije drzavljanin.. ne kontam..sto jesmo to mi nesposobni ili mozda glupi...ne bih rekao. Samo malo naivni i pojedini nesposobni...
jednom rjecju SRAMOTA