Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pitanja

143 pregleda · 13 odgovora · otvorena 26.04.2009. u 20:41

E pozzzzz ljudi
Evo mene ponovo :)
Treba mi mala pomoc.
Imam 2 pitanja

1.) - Jaran mi ima k800 i telefon ali nema onaj kabal sto povezuje mob i komp gdje se ima kupiti u sarajevu (jer je on iz sarajeva)
i evo za mene pitanje
2.) - Imal neki program za pravljenje igrice i da ima neki tut...osim game makera

Unaprijed zahvaljujem 9-)
1) - Valjda ima
2) ti misliš napravićeš CoD 4 za 2 dana? To su mjeseci rada i odricanja, testiranja i poliranja... Uzmi C++ i počni sa nečim laganijim npr. tetrisom
LOL prvo pitanje :S. Neka odo na pijacu ciglane ili otaka neka kupi , ili u grad ima.
1.) taj kabal a.k.a sljura se zove "USB za mobitel" i moze su kupiti u svakoj prčvarnici u je****m Sarajevu :)
To prvo ima u IT computersu,u uniexpertu,i u mnogim pc or mobile radnjama..

Ja tako mislim xD
sto se tice kabla preporuci mu da uze bluetooth usb jer i kad bude mijenjao telefon moci ce i sa tim da izvrsi prenos podataka, a sto se tice igrice , sve sto tebi treba je :

http://www.3dgamestudio.com/

9-)
Biggie je napisao/la:
1) - Valjda ima
2) ti misliš napravićeš CoD 4 za 2 dana? To su mjeseci rada i odricanja, testiranja i poliranja... Uzmi C++ i počni sa nečim laganijim npr. tetrisom
grijesis ! mjesec??? 3-4 godine minimalno pripreme traju 2-3 mjeseca,testiranje traje 2-3 mjeseca.....koliko samo za texture treba pihhh
1.) Imamex - imamex.ba

2.) ROFl , nemam odgovor :/
2. 3D game studio
copra je napisao/la:
grijesis ! mjesec??? 3-4 godine minimalno pripreme traju 2-3 mjeseca,testiranje traje 2-3 mjeseca.....koliko samo za texture treba pihhh
naravno kad bi toliko pripreme trajale gaming industrija bi gubila milione i milone dolara, to se sve radi sa timovima programera, a te teksture se na danasnji vakat kupuju od odredjenih firmi koje se vec bave tim , tako da za igricu ne treba puno.Pogotovu ne danas :D
po meni je godina sasvim ok :) al' 3 - 4 ...

evo za momka i texture da se "ne pati" 9-)
http://www.cgtextures.com/
copra je napisao/la:
grijesis ! mjesec 3-4 godine minimalno pripreme traju 2-3 mjeseca,testiranje traje 2-3 mjeseca.....koliko samo za texture treba pihhh
rekao sam mjeseci, ne mjesec...
ja se uopste ne obazirem na mjesece ja sam samo rekao za godine, nis drugo :D
copra je napisao/la:
grijesis ! mjesec 3-4 godine minimalno pripreme traju 2-3 mjeseca,testiranje traje 2-3 mjeseca.....koliko samo za texture treba pihhh
Jos su tu stotine ljudi ukljucene u radu, a da ti sam, mislim ono... ne bi stigao do Titovog prozivljenja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.