Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

HT::ADSL

125 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.04.2009. u 13:11

Vozdrav gameri, po ko zna koji put, htio bih samo da pitam, sto se tice HT::ADSL-a, svi korisnici koji imaju ovaj net neka se jave i odgovore. A pitanje glasi:

Da li je sigurno posuditi od prijatelja username i password accounta, i downloadovanje sa tog accounta ? Da li to povlaci neke tuzbe i dodatno placanje, ukoliko taj sto cu uzeti od njega password ima flat adsl ?

Ajd molim vas bez spama, tice se samo HT Mostar korisnika ADSL-a.

:D
U pravilniku ti pise da oni nemaju s tim nista,ako ti frend dozvoljava skidaj...
KilluminAti je napisao/la:
U pravilniku ti pise da oni nemaju s tim nista,ako ti frend dozvoljava skidaj...
Dao bi on, al ga strah da mu ne dodje neka tuzba, zato sto je prije davao drugom jaranu, i dosla mu opomena za iskljucenje radi kao zlouporabe, mada niko od njih dvojice nista nije prijavljivao.

Citao sam ja te pravilnike, samo me iskustva zanimaju. Da nije koga mozda opicilo po dzepu.
Koristim i ja taj HT::ADSL onaj 49+pdv paket ali vjeruj da neznam mada i mene interesuje jeli moguce posuditi od nekoga bez ikakvih posljedica.Mislim da ti je najbolje da nazoves centar usluga i pitas !
iwdnplay je napisao/la:
Dao bi on, al ga strah da mu ne dodje neka tuzba, zato sto je prije davao drugom jaranu, i dosla mu opomena za iskljucenje radi kao zlouporabe, mada niko od njih dvojice nista nije prijavljivao.

Citao sam ja te pravilnike, samo me iskustva zanimaju. Da nije koga mozda opicilo po dzepu.
ma pusti to davo sam acc. i uzimo i nikad nist anije doslo, njima je bitno da naplate a ne to... ;)
KilluminAti je napisao/la:
ma pusti to davo sam acc. i uzimo i nikad nist anije doslo, njima je bitno da naplate a ne to... ;)
Ok. ;) Ty
Nemoze se korisitit tudji acc xD

hahahahhahahahahhaah

Post dobio šamar od bak1r

a ja koliko znam ht nema flat

Post dobio aplauz od xE0N

RedCarp je napisao/la:
Koristim i ja taj HT::ADSL onaj 49+pdv paket ali vjeruj da neznam mada i mene interesuje jeli moguce posuditi od nekoga bez ikakvih posljedica.Mislim da ti je najbolje da nazoves centar usluga i pitas !
I ja sam iz Zepca, tacnije iz Bistrice, zvao sam rekla mi ona sto radi u supportu da je ok sve, samo ovaj se prepo boga mu xD
Ricky_ba je napisao/la:
Opet kradete tudje acc ;)

Manite se corava posla... :-*
Rekao sam bez spama, account je od mog prijatelja .. ;)
Jedino ako ti jaran da password i name to nije protuzakonito ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.