Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

TomTom HELP !!!!

130 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.04.2009. u 12:04

JoJ narodee :D treba mi pomoc hitno..owako kupio sam nowi auto u njemackoj i doshla je navigacija uz njega..e od njemacke do bosne kad sam se vracao sve je bilo ok sa navigacijom,ali kad sam dosho u BiH ne pokazuje mi sporedne ceste vec samo glawne..navigacija je tomtom ONE 2008 ,neki kazu da trebam skinut mapu ili sta vec..ja se u to ne razumijem..pa ako neko zna pls nek objasni ili send link za tu mapu..:D

Admini pls no delete temu bar dok ne dobijem odgowor,
pozZ
Pa ne mozes porediti Njemacku i BiH sto se tice toga. U Njemackoj ce prikazati svaki sumski putic, dok kod nas je situacija takva kakva jeste.

I evo ti link: http://www.tomtom.com/products/maps/

I tamo na listi nisam vidio BiH. I jos nesto, ako hoces mapu moras je kupiti.
nequeo je napisao/la:
Pa ne mozes porediti Njemacku i BiH sto se tice toga. U Njemackoj ce prikazati svaki sumski putic, dok kod nas je situacija takva kakva jeste.

I evo ti link: http://www.tomtom.com/products/maps/

I tamo na listi nisam vidio BiH. I jos nesto, ako hoces mapu moras je kupiti.
Grijesis

TOmTom je navigaciona sprava koja koristi GPS sitem

tako da spada u Software i Konekcije

btw nemozes se zalit na navigaciju TomToma otidji u Hrvatsku i vidjeces kakve ce ti puteve pokazati

jednostavno takav je polozaj nase zemlje u evropi "JADAN"
FGB je napisao/la:
Grijesis

TOmTom je navigaciona sprava koja koristi GPS sitem

tako da spada u Software i Konekcije

btw nemozes se zalit na navigaciju TomToma otidji u Hrvatsku i vidjeces kakve ce ti puteve pokazati

jednostavno takav je polozaj nase zemlje u evropi "JADAN"
Ok skontao sam da sam pogrijesio, ali i ja to kazem "JADAN" polozaj nase zemlje.
TOM TOM ne posjeduje karte za ovaj dio evrope.
namjenjen je iskljucivo zapadnoj evropi, bar za sad, kolko ja znam.
KilluminAti je napisao/la:
TOM TOM ne posjeduje karte za ovaj dio evrope.
namjenjen je iskljucivo zapadnoj evropi, bar za sad, kolko ja znam.
Da upravu si jer je napravljen od strane britanaca tako da tamo zaopadne zemlje imaju sve detaljno opisano :)
Nemozes brate koristiti takvo nesto ovdje u Bosni, ako mislis da ti prikazuje svako je***o minsko polje na koje bi ti, recimo, htio se otic provozat` :D

Njemacka je Njemacka, BiH - je shitty place to live ; nazalost :/
Pa čuj jarane, nemaš sporednih puteva, zato što su u nas glavni putevi makadamski, pa se prekontaj kakvi su sporedni....

Naravno da će ti u Njemačkoj izbaciti svaki put zato što ne možeš porediti BiH i Njemačku.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.