Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 20 bodova

Y

208 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.04.2009. u 10:21

Pozdrav.

Eh ovako , do juce sam igrao wow u igraonici.
Kupio sam sebi cd-ove , install sve , skinuo patcheve , sve namjestio..
Nakon toga sam download Quest Helper , raspakovao sam ga u C/Program files/World of Warcraft / Interface / Addons , nakon toga sam ushao u igru aktivirao addons , ali i dalje mi ga ne prikazuje , zanima me sta trebam uraditi da bi mi radio quest helper?

Hvala..
joj yordo : )

Poslusaj me molim te !

Kada udjes na chara .... klikni na mapu i u gornjem lijevom cosku ce ti pisati Quest Helper ... i vices pise "Enable/Disable Quest Helper" i to klikni i radit ce...

dajem jaje ako nebude radilo

EDIT : Sry my bad nije u Lijevom vec u desnom cosku keve mi pjan sam neznam koja je lijeva koja desna
Kad udjes u onaj panel kad biras svog karaktera, vidi je li ti ukljucen questhelper, ako nije to, udji u igru i kucaj /qh settings i tu pokusaj namjestiti sta ti treba.
Ili otvori World Map i u gornjem desnom cosku ce stajati dugme "Questhelper" i samo klikni na to dugme.
Ja mislim da ga neces moci ni imati ako ne nabavis stariju verziju.
Jer ne podrzava fush servere.
2good4u je napisao/la:
Kad udjes u onaj panel kad biras svog karaktera, vidi je li ti ukljucen questhelper, ako nije to, udji u igru i kucaj /qh settings i tu pokusaj namjestiti sta ti treba.
Ili otvori World Map i u gornjem desnom cosku ce stajati dugme "Questhelper" i samo klikni na to dugme.
Namudao sam to , nakon toga mi se pojavilo da ne mogu koristit' ovo na private serveru, i nakon toga mi se pojavilo ovo
Rješenje
Kad si stavio u Addons , udes u wow > pa onda na svoj acc i kliknes dole addOns

I ovako uradis , ovo gore strikiras swe kao u mene

Poslao sam ti na GB link od questhelpera koji ja koristim i koji radi 100 %

Ako su ti out of date adonni , iskljuci da ti ne budu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.