gotovo.
Diskusija
U kanti
gotovo
139 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.04.2009. u 01:08
Dobar sam covjek. 
hahaha
wellcome back <3
btw. azi daj xD

hahaha
wellcome back <3
btw. azi daj xD
Daj meni ko meni , neam to cuda pa da se igram malo...
Daj mi steam bit cu tvoj argonaut ...
Enese trebao bi meni steam za gather 
Imam stari profil na gatheru na owaj steam i nemogu remove pa sam mislio pravit novi profil al neam steam tako da bi mi taj tvoj steam dobro dosao.
a spY jest dobar co'ek
<3

Imam stari profil na gatheru na owaj steam i nemogu remove pa sam mislio pravit novi profil al neam steam tako da bi mi taj tvoj steam dobro dosao.
a spY jest dobar co'ek

<3
Zasto,zato sto sam očajan,zato što je šulz otišo i ko će mi sad nick promjenit,sad mogu gledat "otkle vedro". Dovoljno??
- Ja mislim , pola nama ovdje treba radi Counter-Strike 1.6 igrice jer pola ih igra to....
/ STEAM je potreban ljubimcima
cs igrice
ili neke druge koju vole
I igranje na gatheru i ostalo tj zelimo da se pokazemo ko spY heheh
ESL i ostalo NEED STEAM
/ STEAM je potreban ljubimcima
cs igrice
ili neke druge koju vole I igranje na gatheru i ostalo tj zelimo da se pokazemo ko spY heheh
ESL i ostalo NEED STEAM
JoKeRrrr je napisao/la:
Daj meni ko meni , neam to cuda pa da se igram malo...
Salim se, treba mi za gather, dacu ja tebi moj steam za zamenu jednog sa kojim cu moci igrati gather
Ne'am Steam, a volio bih nabaviti.. Da ima gdje u BL.. Tu i tamo povremeno koristim isti, zajedno sa drugom, ali nije moj. Kad god posudim od nekog Steam, kao da sam dušu od njega posudio, više me sramota i tražiti. A najgore od svega je što ga u ovom mom nazovi gradu nema ni kupiti, a ne'a koga nisam pit'o =/
Daš - daš. Ne daš - NHF
Može i neka kompenzacija, da ti uradim nešto što je u domenu mog znanja i sposobnosti za Steam
Srećno svima
Daš - daš. Ne daš - NHF

Može i neka kompenzacija, da ti uradim nešto što je u domenu mog znanja i sposobnosti za Steam

Srećno svima
Post dobio aplauz od bak1r
uglavnom, daj ga nekom ko ce ga koristit a ne preprodat kako se to cesto desava...
daj steam v3Tr0x-u vec na par ovakvih tema je trazio i nije dobio
daj steam v3Tr0x-u vec na par ovakvih tema je trazio i nije dobio
OMGitsAZA je napisao/la:
Enese trebao bi meni steam za gather 
a spY jest dobar co'ek
<3

a spY jest dobar co'ek

<3
Ali posudila... 
I jos jednom ty Jasone.. :$
v3Tr0x je napisao/la:
Ne'am Steam, a volio bih nabaviti.. Da ima gdje u BL.. Tu i tamo povremeno koristim isti, zajedno sa drugom, ali nije moj. Kad god posudim od nekog Steam, kao da sam dušu od njega posudio, više me sramota i tražiti. A najgore od svega je što ga u ovom mom nazovi gradu nema ni kupiti, a ne'a koga nisam pit'o =/
Daš - daš. Ne daš - NHF
Srećno svima
Daš - daš. Ne daš - NHF

Srećno svima

Gift bot. check ya inbox
Post dobio aplauz od bak1r
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.