Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SA:MP CH

107 pregleda · 12 odgovora · otvorena 23.04.2009. u 21:43

Evo ljud, za fanove GTA serijala, pogotovo San Andreas

neki znaju za multiplayer add-on za GTA SA, neki ne, samp mozete igrat ako imate GTA SA 1.0 verziju, pa morate skunuti multiplayer client i to ovdje http://www.sa-mp.com/download.php

ja igram na veoma odlicnom serveru koji se zove CroHerzegovina, server ima dobar gamemode, koji se jos usavrsava, ali je dosta dobar, server je RPG i jos jednom kaze odlican

web njihova foruma je http://www.croherzegovina.org

ako zelite posjetite nas, hvala i dovidjenja ;)
Tu sam prije igrao,bio medju najjacim i zatim me net sprijecio i izgubio acc :/

<3 croherzegovina
taj server propao skroz , na dan do 10 igraca, forum 5 puta u 2 sedmice hakovan , btw sa mp , 77.238.208.8:7777 Jedite kod Joa 9-)

Post dobio šamar od xXxAdOo

arnautovicemil je napisao/la:
taj server propao skroz , na dan do 10 igraca, forum 5 puta u 2 sedmice hakovan , btw sa mp , 77.238.208.8:7777 Jedite kod Joa 9-)
bmk nemaš ti pravo reklamirat server svoj na njihovoj temi,stfu ne citiraj ; )
koji ti je nick na žderite kod joa?
ja lider FBI9-)
Ma sa-mp.com ZAKONNNN !! FTWWWW

- Al jedva nekog ubijem ahahhaha
GREBATOR je napisao/la:
koji ti je nick na žderite kod joa?
ja lider FBI9-)
AHAHAHAHA pa ja ti dao lidera ;D Scooter_Cartel :P
ne valja nista oces da vam ja scriptam ? da dobije vozacku i ne mos nasut goriva da kanister uzmem i do benziske lol
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
ne valja nista oces da vam ja scriptam ? da dobije vozacku i ne mos nasut goriva da kanister uzmem i do benziske lol :-X
Ako ti ne valja nemoj ni dolaziti.
ch, je tako gluppppp da nemogu vjerovat. Pitam admina ukljuce li kad ooc, on me bana reason: boli te :@

BALKAN MAFIA najaca definitivno, tu vec duze igram raja je cista petica ;)
Razlog samara:

Posmatram te ovih dana po forumu zamolio bih te da prestanes da na svaku temu odgovaras spamom, ili provociranjem autora teme. Ukoliko se ne budes toga pridrzavao ide sankcija. Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.