Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc - Nagrada

202 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.04.2009. u 15:09

eh ovako odma da kazem da cete dobit 2.00 Km kredita ako pomognete sljedece :

Snimio sam film u cs-u udjem fino record elow kad zavrsim playdemo elow sve dobro . I sad mi je taj dem u cstrike ja kad hocu da ga otvorim izadje sljedece :
http://img11.imageshack.us/img11/215/49126219.jpg

Onda : Prvo sam snimio to pa sam probao preko frapsa ne moze tj ne znam .

Onda opet :) : Prije jedno 1mj sam skinuo Sony Vegas nisam nasao taj neki cd key .

Again : Trebalo bi mi neke dobre muzike za to kada sve uradim da ubacim tu neku mjuzu.Film ce trajati otprilike negdje 4-5Min . Onu opustenu neku za cs , ma naci cete vi to.

Again : Trebat ce mi nekih dobrih kao sto bi vi rekli brusheva(ne znam kako vi to kazete:)) za filmic.Ono prejakih za pocetak ovo ono :)

Again : Trebat ce mi kao na pocetku nesta prejako , sto se vama svidi(Vi ste pro,jel tako ?).Necu nesta bezveze.

Again : Na PM ako moze cd key od Sony Vegas-a bio bih zahvalan.

Kao sto sam na pocetku rekao , Nagrada lijepe 2.00 Markice da tipkate s trebom :)

Ko najbolje uradi njemu markice :)

Valjda sam bio jasan , sve sto je nejasno imate PM !

Spammers DIE !

Prvo pročešljaj ovaj TUT, kao i ostale u podforumu Gaming Movies pod Sticky

Ne možeš fajl .dem otvarat u frapsu. Pokreneš CS, ukucaš viewdemo imedemoa. Pronađeš frag/šta li već i snimi pomoću frapsa. Ako hoces bolju kvalitetu snimi po onom gore tutorijalu.

Klikni ovdje!

Ako hoces da uradiš dobar/prosječan movie treba dosta živaca i vremena.

Koliko sam skonto iz toga što si napisao, ti hoces da ti mi uradimo movie. Oko 70% posla.

gl hf
@ ovo prvo
ako si snimio preko frapsa nadji u C:\Fraps (po defaultu) i to otvori

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.