eh ovako odma da kazem da cete dobit 2.00 Km kredita ako pomognete sljedece :
Snimio sam film u cs-u udjem fino record elow kad zavrsim playdemo elow sve dobro . I sad mi je taj dem u cstrike ja kad hocu da ga otvorim izadje sljedece :
http://img11.imageshack.us/img11/215/49126219.jpg
Onda : Prvo sam snimio to pa sam probao preko frapsa ne moze tj ne znam .
Onda opet
: Prije jedno 1mj sam skinuo Sony Vegas nisam nasao taj neki cd key .
Again : Trebalo bi mi neke dobre muzike za to kada sve uradim da ubacim tu neku mjuzu.Film ce trajati otprilike negdje 4-5Min . Onu opustenu neku za cs , ma naci cete vi to.
Again : Trebat ce mi nekih dobrih kao sto bi vi rekli brusheva(ne znam kako vi to kazete
) za filmic.Ono prejakih za pocetak ovo ono 
Again : Trebat ce mi kao na pocetku nesta prejako , sto se vama svidi(Vi ste pro,jel tako ?).Necu nesta bezveze.
Again : Na PM ako moze cd key od Sony Vegas-a bio bih zahvalan.
Kao sto sam na pocetku rekao , Nagrada lijepe 2.00 Markice da tipkate s trebom
Ko najbolje uradi njemu markice
Valjda sam bio jasan , sve sto je nejasno imate PM !
Spammers DIE !
Snimio sam film u cs-u udjem fino record elow kad zavrsim playdemo elow sve dobro . I sad mi je taj dem u cstrike ja kad hocu da ga otvorim izadje sljedece :
http://img11.imageshack.us/img11/215/49126219.jpg
Onda : Prvo sam snimio to pa sam probao preko frapsa ne moze tj ne znam .
Onda opet
: Prije jedno 1mj sam skinuo Sony Vegas nisam nasao taj neki cd key . Again : Trebalo bi mi neke dobre muzike za to kada sve uradim da ubacim tu neku mjuzu.Film ce trajati otprilike negdje 4-5Min . Onu opustenu neku za cs , ma naci cete vi to.
Again : Trebat ce mi nekih dobrih kao sto bi vi rekli brusheva(ne znam kako vi to kazete
) za filmic.Ono prejakih za pocetak ovo ono 
Again : Trebat ce mi kao na pocetku nesta prejako , sto se vama svidi(Vi ste pro,jel tako ?).Necu nesta bezveze.
Again : Na PM ako moze cd key od Sony Vegas-a bio bih zahvalan.
Kao sto sam na pocetku rekao , Nagrada lijepe 2.00 Markice da tipkate s trebom
Ko najbolje uradi njemu markice

Valjda sam bio jasan , sve sto je nejasno imate PM !
Spammers DIE !