Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Osvoji TEAMSPEAK SERVER

350 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.04.2009. u 10:08

Dobro jutro

Imam jedan TS Serv koji se ne koristi pa rek'o da napravim takmicenje

Dakle potrebno je napisati na temi svoj :

Nick
Klan
I Neki mali info zasto bas vama TS Server..

Dobitnik ce biti obavesten u 20:00 putem PM-a ili GB-a sa IP-om i statusom SERVER ADMINISTRATORA na teamspeaku..

IP TS-a je : 77.111.224.2:50461 mozete ga slobodno testirati.

I da, smaranje putem PM-a , GB-a , MSN-a ce vas automatski disk. sa ovog takmicenja.

Nick : denka
Klan : nLm -gaming
I Neki mali info zasto bas vama TS Server...
Ja volim da pjevam,tako da kad pjevam na g.ba TS serveru odma se deru na mene :(
to je prvi razlog
drugi razlog je to sto moj klan nema TS server,pa nadjemo nakav public pa mi ulijecu padobranci i samo smetaju
nick: prey
klan: replay (CoD4 i dota)

Zasto nama: zato sto na bihnet ts-u nemamo mjesta u svojoj sobi pa se nekad ne moze uci, a svakakvi papci ulaze :D
Nick : little
Klan : pLg-gaming
zato sto te volim

treba nam za clanwarove kada nas dragi golgy nemoze na vent zbog njegovog lijepog kompa. ovim postom mu pozdravljam mellindu
denka je napisao/la:
Nick : denka
Klan : nLm -gaming
Ja volim da pjevam,tako da kad pjevam na g.ba TS serveru odma se deru na mene :(
to je prvi razlog
drugi razlog je to sto moj klan nema TS server,pa nadjemo nakav public pa mi ulijecu padobranci i samo smetaju
Eto da nepisem ja :)
Nick:apo
Klan:expert
I Neki mali info zasto bas vama TS Server:ma neznam :) za komunikaciju... :)
nick : axE^
klan : Mistake
ovo dole : da imamo kad igramo mec ili kad treba nekom soba itd :$
Nick : Johnny

Klan : JPU

Zasto : zato sto sam Židov ... pa da i mi Židovi imamo TS server....

Eee da , i da nemoram slusat smk-a na gamers ts-u kako pjeva...
(cod2)

Nick: extasy
Klan: Atomic [Atomic je prva "momcad" a Atomi^1c (ilitiga crveno c) je druga )

Why to give ts to us?

It's simple, igramo po 2-3 wara dnevno i moramo se j*b avat sa say_teamom pa dok napises ubiju te Poceli smo skupljati pare preko onih hepekova sa reklamama pa ev skupili smo oko 11$ aBd jos 2-3 mjeseca da skupljamo da vidimo kako ce nam ic i zaradit cemo dosta za ts i server...al trenutno...takvo je stanje da nam treba ts

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Nick: WoWaddict
Klan:f8
I Neki mali info zasto bas vama TS Server:

Zato jer u nasu sobu stalno neko ulazi (ali ono non-stop) i prebacuje nas u druge sobe i zato sto smo iskusni sa TS-om i sa CS serverima i sad hocemo da napravimo Steam server pa smo htjeli da kupimo TS server ali evo pruzila nam se prilika pa eto :D

Nick : frikšn
Klan: Hypactive
Razlog : Vecinom zbog klana da se nepeglam da molim nekoga za sobu da mi napravi itd ta smaranja,i jos 1 stvar volim da banam ljude koji misle da znaju da pjevaju po ts u ventu,i kad udje neki kinez ili neko drugi pa pusti muziku -X pa ja sa zadovoljstvom banam nek pjeva babi(tati) i mami ! eto toliko
Nick : Zvrkan
Clan : nejmam al treba mi u neke druge svrhe

Eh ovako znas da playam Tibiju pa mi treba jer je neki 100 puta lakse sa TS-om ili ventrilom nego bez njega

et haj odluci :D
Nick : FaNtaL^^S
Klan : TcH - Technology

Pa treba nam jedan TS server jer igraci klana TcH igraju cod2 i cs 1.6 .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.