Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem u vezi hl.exe

168 pregleda · 13 odgovora · otvorena 18.04.2009. u 23:27

Molio bih samo sto prije da mi odgovorite i bez onih provokatnih "neznam" i sl..

Eh ovako kad ulazim u cs,odnosno cim kliknem na ikonicu izabici mi "eror" i ne mogu da udjem u cs,2x sam reinstall cs i opet nista,et akko ko zna neka kaze..

Nemogu da postavim sliku jer je Printscreen ili neznam  :D

ali mi ovako pishe :

"hl.exe - Application Error"

The exception Privileged instruction.
(0xc0000096) occurred in the application at location 0x715e3de0
Click OK to terminater the program
Click Calcel to debug program
RAM memorija, imao sam isti problem, kupi ram i rjesen problem

Post dobio šamar od neO

ans je napisao/la:
ali se to do sada nije pojavljivalo :S

P.S.To mi se desilo juce,odmah nakon instalacije "Silk Road" mozda je do toga ?! (1.45gb)
Miree123 je napisao/la:
ali se to do sada nije pojavljivalo :s

P.S.To mi se desilo juce,odmah nakon instalacije "Silk Road" mozda je do toga ?! (1.45gb)
Izbrisi pa probaj?...
A kako SilkRoad sam skinuo zadnji update ( Legend IV )

0,98 Gb ??
ans je napisao/la:
ma sve sam uradio i opet nista :S..

al silk mi je drugi "Private" http://www.ecsro.net
Miree123 je napisao/la:
ma sve sam uradio i opet nista :s..

al silk mi je drugi "Private" www.ecsro.net
otamo sa ija skidao 600mb:)

onda probaj to sa ramom!!
idi program files valve i pobrisi folder onda uninstall cs i patch i sve opet normala instaliraj :)
Moze biti da je do rama ako si instal tu igricu i ako je 1,45 gb:r tako nes. trebalo bi da je do rama btw probaj opet reinstal cs prije nego sto ga instal delte tu igricu.(i sta ce ti i onako je smece)  
Miree123 je napisao/la:
ali se to do sada nije pojavljivalo :S

uradi system restore --->
ako ti se desilo poslije instalacije igre od 1.45gb, pogledaj koliko ti je memorije ostalo na disku, ako je malo, do toga je, moras imati slobodnu memoriju ako hoces da pokrenes bilo kakvu igru..
ovako,sytem restore sam radio-nista,brisao sam folder valve pa onda reinstal cs opet nista,prije sam igrao cs kako treba cim sam isntal ovu igrao taj eror mi je poceo izbacivati,

memorija u Lokal Disc C: free space 28.4GB
Arhiva D: free space 33.8GB
Neznam kako moze biti problem u ramima...ja sam na vjezbama u skoli igrao na nekoj kanti imao je 128 mb rama -.- grafa 64 i radilo je ;)

A jesi porobao rusti windowse i pono inst.?
Ili u drugu particiju ... nema druge :D

Ili ti je mozda do toga ako imas prejak komp za tu igru...moj frend iz razza ima 64 bitnu Vistu i nije mogao, nezz mozda je i on nesto krivo isnt ili .. Kazem ti ponovo winse ili u drugu particiju...
E owako prwo downloaduj owo: Download .
Kad skines to taj fajl ce ti se zvati "hl_1204423092",e ti samo rename da ti bude "hl" (bez navodnika) ,dakle samo izbrises brojeve : 1204423092 .Onda kad to uradis ubaci to u valve i to je to !! Nadam se da ce ti moci,zz
mozda ti je do CD i meni je tako slicno bilo pa sam samo zamjenio CD i moglo je.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.