Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem sa antivirusom

72 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.04.2009. u 18:37

Ej ljudi,imam problem kod avasta,nikako ga ne mogu izbrisati a on mi koci da otvorim konekciju kako bi se konektovao na internet,ne mogu ga izbrisati ni ono tamo add/remove programs,ne mogu otvoriti my computer,ne znam sta da radim? Postojili ikakav program za brisanje tih antivirusa i programa odredjenih ? .. Pomozite molim vas :*:*:*:*:*:*:*:*:*
start / program files / avast / unistal ?
Brate nije ti to do avasta, imas puno virusa na compu...
asdf1 je napisao/la:
Brate nije ti to do avasta, imas puno virusa na compu...
ma nemam ocami,svaki dan sam ga skenirao,nego mi je prije bilo kad zaustavim djelovanje avasta,ono stop providers acces.... mogao sam se konektovati a sada ne mogu uci nikako u onu ikonu za konektovanje,a isto posao da skeniram komp.zablokira isto na avastu.. ..ne znam sta da radim . ..
azer_mo je napisao/la:
ma nemam ocami,svaki dan sam ga skenirao,nego mi je prije bilo kad zaustavim djelovanje avasta,ono stop providers acces.... mogao sam se konektovati a sada ne mogu uci nikako u onu ikonu za konektovanje,a isto posao da skeniram komp.zablokira isto na avastu.. ..ne znam sta da radim . ..
Format , nema ti rjesenja.
Bilo je skoro na tv-u, taj "crv" ti neda da ides na zvanicne web-stranice antivirusa , mikrosofta , itd...

yordo je napisao/la:
Format , nema ti rjesenja.
Bilo je skoro na tv-u, taj "crv" ti neda da ides na zvanicne web-stranice antivirusa , mikrosofta , itd...

ma nije to to ...nego mi se u antivirusu nesto poremetilo i ne mogu ga izbrisati ,, , :*:*
mora se moc obrisati....

- Start - Control Panel - Add or remove programs - ?

ako nemogne pokusaj ono sto ti je xE0N rekao u Program Files...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.