Po meni je najbolja klasa Warlock(Human)
Diskusija
najbolja klasa WoW-a
1.876 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.12.2005. u 20:22
Ma da ni Gnome "Mage" nije losh al' Warlock(Human) je daleko bolji
warlock je extra klasa samo sto ja mislim da je undead jaci od humana.meni licno je najjaci trool preast!
Orc Hunter ZAKON
Shadow Priest
Tauren , windfury .....
Tauren , windfury .....
arcan/fire Mage ( ko zna igrat snjim ) , Shadow Priest , Shaman je jak , i warrior ,Btw warlock je u duelu karina jedino je dobar rad Miniona !
Po meni je najbolja klasa Rogue, iako mnogi kazu da je Undead najbolja rasa za Rogue-a, ja radije igram sa Night Elfovima.
Nabio sam mnogo shamana mog levela sa Rogueom
Stealth, Vanish - zakon, cheap shot da ne pricam, dva combo pointa. Iz stealtha Ambush još sa razvijenim talentima 45% šansa za crit. Još ako nekakav dobar dagger spodbijem, uh!
Magovi Rogue-u i slicnim klasama nemogu apsolutno nista, s obzirom da imaju slab armor, a tu je i Kick za spellove, tako da je bitka brzo zavrsena. Ista situacija sa Warlockom.
Magovi su zato pravo jaka support klasa, ubica iz pozadine, sa jakim spelovima iz daljine...
pozz
Nabio sam mnogo shamana mog levela sa Rogueom

Stealth, Vanish - zakon, cheap shot da ne pricam, dva combo pointa. Iz stealtha Ambush još sa razvijenim talentima 45% šansa za crit. Još ako nekakav dobar dagger spodbijem, uh!
Magovi Rogue-u i slicnim klasama nemogu apsolutno nista, s obzirom da imaju slab armor, a tu je i Kick za spellove, tako da je bitka brzo zavrsena. Ista situacija sa Warlockom.
Magovi su zato pravo jaka support klasa, ubica iz pozadine, sa jakim spelovima iz daljine...
pozz
SeQuniX je napisao/la:
eh al si zaboravio neshto u vezi roguea
Warrior = GG Rogue
Warrior je cista smrt za Roguea ....
| Po meni je najbolja klasa Rogue, iako mnogi kazu da je Undead najbolja rasa za Rogue-a, ja radije igram sa Night Elfovima. Nabio sam mnogo shamana mog levela sa Rogueom ![]() Stealth, Vanish - zakon, cheap shot da ne pricam, dva combo pointa. Iz stealtha Ambush još sa razvijenim talentima 45% šansa za crit. Još ako nekakav dobar dagger spodbijem, uh! Magovi Rogue-u i slicnim klasama nemogu apsolutno nista, s obzirom da imaju slab armor, a tu je i Kick za spellove, tako da je bitka brzo zavrsena. Ista situacija sa Warlockom. Magovi su zato pravo jaka support klasa, ubica iz pozadine, sa jakim spelovima iz daljine... pozz |
eh al si zaboravio neshto u vezi roguea
Warrior = GG Rogue
Warrior je cista smrt za Roguea ....
druid = chista smrt za warriora
poisoN je napisao/la:
Ne mora i to uvijek znaćiti, Vanish može poslužiti protiv sviju.
Svi koji nose mail ili plate su dobri protiv rogue-a, ali je Warrior spor sto se tice Swordova...
eh al si zaboravio neshto u vezi roguea Warrior = GG Rogue Warrior je cista smrt za Roguea .... |
Ne mora i to uvijek znaćiti, Vanish može poslužiti protiv sviju.
Svi koji nose mail ili plate su dobri protiv rogue-a, ali je Warrior spor sto se tice Swordova...
lizzard je napisao/la:
haha druid cista smrta za warriora daj ba nemoj se provaljivat.
Protiv dobro opremljenog warriora padaju sve klase.
Imam 60 warriora i od druida sam izgubio nekoliko puta
to jest jel je bio veci level ili mi nije bio pun hp.
Jedina klasa koja zadaje warriorima problem su shadow pristovi.
Sve sto ti treba jest puni valor set i doomsaw ili arcanite reapar.
druid = chista smrt za warriora |
haha druid cista smrta za warriora daj ba nemoj se provaljivat.
Protiv dobro opremljenog warriora padaju sve klase.
Imam 60 warriora i od druida sam izgubio nekoliko puta
to jest jel je bio veci level ili mi nije bio pun hp.
Jedina klasa koja zadaje warriorima problem su shadow pristovi.
Sve sto ti treba jest puni valor set i doomsaw ili arcanite reapar.
Ma meni je shaman tauren zakon imaju dobre spellove a mogu koristit male zest ba 
A i priest je dobar samo sto je snjim meni dosadno igrat .

A i priest je dobar samo sto je snjim meni dosadno igrat .
Lool warlock
i to Human
hahahha
:O:O
Jaci ti je Undead warlock
A to sto kazes najklassa
Troll (Orc) Shaman , Tauren Warrior , Undead i NElf rogue
Gnome mage isto
ali vise preferiram Melee , spellcasters su meke kite
i bez grupe su sucks
A za solo , NE Hunter
P.S.
Nije warrior cista smrt za rogue
Vise je druid sa FellFire opasniji
Btw. Warrior ima najvise hp , najvise armoura , preporucujem da pogledate movie Pat PvP
i to Human
hahahha
:O:O
Jaci ti je Undead warlock
A to sto kazes najklassa
Troll (Orc) Shaman , Tauren Warrior , Undead i NElf rogue
Gnome mage isto
ali vise preferiram Melee , spellcasters su meke kite
i bez grupe su sucks
A za solo , NE Hunter
P.S.
Nije warrior cista smrt za rogue
Vise je druid sa FellFire opasniji
Btw. Warrior ima najvise hp , najvise armoura , preporucujem da pogledate movie Pat PvP
Zadnji edit: 14.12.05 u 08:05:26
Troll i tauren shaman,Troll hunter je dobar pravo bar meni
:d
:d
Svi STE Debili!!!
meni su najbolji crnci,jer mi je Thuram najdrazi igrac
Schulz je napisao/la:
hahahahhaa
.. .a sto se ostalih komentara tice Vi nazalost nemate pojma sta pricate ....
meni su najbolji crnci,jer mi je Thuram najdrazi igrac |
hahahahhaa
.. .a sto se ostalih komentara tice Vi nazalost nemate pojma sta pricate ....
ljudi igram na dunemaulu vec 2 mjseca i imam 53 nightelf druida. na pocetku nisam nesto ni duelovo ni pvpiro , tek sam negdje na 30 poceo malo. od tog dana niko me nije pobjedio u duelu osim jednog shadow priesta koji dere po 7 lvl iznad sebe, frajer se zove wisps.cak derem i paladine 2-3 lvl iznad, za svaku klasu druid ima lijek a full sam resto i malo nest balance, zato mi je pravo drago kad vidim druida kako jede warriore 3 lvl iznad njega, a o ovim klasama sa malim armorom da nepricam, znam sace svi rec druid karina al to je zato sto ste svi sigurno svi vise izgubili puta od njega nego sto ste ga pobjedili.
pozdrav
pozdrav
ps: SeQinix znas undead rouge je po mome misljenju slabiji od elf-a
tauren shaman rulz
Warlock: Smrt za sve
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.