Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

driver parallel lines

85 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.04.2009. u 21:37

e ovako kupio sam igricu driver 4 koja mi se ucinila dobra i ubacio sam cd i zapoceo instalaciu, sve je islo dobro dok jednom pri krju instalacije nije izbacilo gresku u kojoj pise "Installation files arent available. If youre installing from the dvd, please replace the dvd into the drive"POslije toga sam probavao na mnogo nacina da saznam sta je ali nisam uspio i formatiro sam disk i uzimo druge cd-ove od ove igrice ali nista, pa sam odnio kod druga da proba i ona i nije ni njemu moglu..

pls pomozite

hvala vam unaprijed
Bio je neki bug na instalaciji i kod mene, kupio sam barem 3-4 DVD od Drivera i nije moglo. I skinem sa neta, i taj mi proradi.

Igra je odlična da znaš. :$ (sol na ranu xD)

~ Koji internet imaš ?
spY je napisao/la:
Bio je neki bug na instalaciji i kod mene, kupio sam barem 3-4 DVD od Drivera i nije moglo. I skinem sa neta, i taj mi proradi.

Igra je odlična da znaš. :$ (sol na ranu xD)

~ Koji internet imaš ?
imam kablovski

sta si skinuo
mirnestaric je napisao/la:
imam kablovski

sta si skinuo
Ako imaš veći download limit, skini sa neta igru. Vjerovatno će raditi. Tako sam i ja. Nećeš se pokajat, pravo zarazna igra. Fazon GTA.

@ U Sarajevu živiš, valjda ima puno piraterije, tj. cd/dvd shopova. Razgledaj..
spY je napisao/la:
Ako imaš veći download limit, skini sa neta igru. Vjerovatno će raditi. :) Tako sam i ja. Nećeš se pokajat, pravo zarazna igra. Fazon GTA. :d

@ U Sarajevu živiš, valjda ima puno piraterije, tj. cd/dvd shopova. Razgledaj..
imal koji drugi nacin

meni je 3,5 gb limit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.