Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

mx 518 problem

79 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.04.2009. u 10:43

vako pozz svima vako ima vec uze vrijeme mx 518 i sve je bilo uredu sa njim do nedavno poceo me zafrkavati npr stane pa opet krene sad se ugasi sad se upali ali farcara :D ali mi to predstavlja problem ko igranja cs ili neceg drugog npr sad mi stane i moram ga istekat sa usb pa upet upalit imal iko slican problem zao mi misa9-) a naravno i mene patim se mozes se kako to popravit imal ko iskustva sa tim :*
da li si probao ubdateovati drivere za njega? ili ih uopste nemas :=) probaj to ako ne probaj drugi usb ulaz ili probaj interni nemoj nista preko hub-a... meni je to uspjelo sa g3
Otislo ti kablo.
kabal vjerojatno al mozda i nije do kabla,mozda mu USB portovi nisu u red!nevjerujem da je tako brzo kabal kod MX-a otisao,
ja u 5g jednom kabal promijeno!
Otidji u neku knjizaru i pitaj ih imaju li logitech miseva onih od 10 km.

Kupis taj jedan, otvoris mx518 i izvadis kabal a ubacis od ovog sto si kupio od 10 km
4rm4n1 je napisao/la:
Otidji u neku knjizaru i pitaj ih imaju li logitech miseva onih od 10 km.

Kupis taj jedan, otvoris mx518 i izvadis kabal a ubacis od ovog sto si kupio od 10 km :)
da,istina!
necDarkHunter je napisao/la:
da,istina!
pa da tako svi rade kad im se sjebe kabal u mx
to ti je kabl. ... ali trebas uzet logitech mis bezveze od 10 km samo neka je na usb ... izbacis taj kabl iz logitech misa ubacis samo u mx ako nikad nisi radio ja mislim da mogu mjenjat u didakti
Imaš garanciju ?
Ako imaš odnesi dje si ga kupio i riješen problem =D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.