Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Copy / Paste u msn 2009

210 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.04.2009. u 20:44

E prwo pozdraw swima..
Imam problemcic koji me nerwira pa bih wolio da uz wasu pomoc da ga rijesim ako je moguce.
Radi se o slijedecem:
U personal ne mogu da kopiram nista (link, text i sl.) moram saw text da tipkam sam. Ista je situacija kad u opcijama to pokusam da uradim. Naime desni klik ne reaguje i ne pojawljuju mi se nikakwe opcije.
Pokusawao Ctrl + V i to ne pomaze. E sad bih wolio da znam dal je to tako swima koji koriste owu werziju MSN a. Problem nije weliki al bih bilo dobro da ga se rijesim ako je moguce.
Reinstal, instalacija druge werzije MSN-a nije za mene pametno rijesenje, i molim was ako nemate sta pametnije da napisete, nemojte tipkat reinstal, i sl.
Googlao, rjesenje za owo nisam nasao..
Ako neko nije shwatio o cemu se radi, nek se jawi na PM, dat cu mu msn pa cu send SS !
Hwala unaprijed :$
Pogresan podforum.

Post dobio aplauz od abasi

Imam tu verziju ali nemam taj problem ... do tebe je ... :/

O Boze ... pita frajer jel imo jos neko taj problem ... kazem da nemam ... kazem da nije do verzije ...

Post dobio šamar od Schulz

xE0N je napisao/la:
Pogresan podforum.
Sta ti pricas molim te, svaka tema koju si postavio je u podforumu u kojem si moderator iako pola tih tema nema veze sa "Softwareom i konekcijom", zato
Ricky_ba je napisao/la:
Sta ti pricas molim te, svaka tema koju si postavio je u podforumu u kojem si moderator iako pola tih tema nema veze sa "Softwareom i konekcijom", zato :-X
Zato sto mogu :P

Post dobio šamar od Schulz

Ja nemam takav problem , a koristim 2009 Messanger.Probaj uzet neki drugi , ili skinut isti sa drugog linka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.