Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Obrisani podatci poslije sys restore

101 pregled · 6 odgovora · otvorena 11.04.2009. u 23:24

Pozdrav,

Jutros sam trazio nesto oko adobe audition,posto mi non stop javlja Shutting down,please restart AA.I trazim ja rjesenje problema.Nasao sam kao nesto treba obrisati neki fajl u c documents app data.E posto nisam nasao app data tu,krenem ja nesto hidden,read only ukljucivati,iskljucivati iz propertisa,posto nemam Folder Options(Brontoq maca) i tako ja cackam,kad odjednom nema nista na desku od mojih podataka...Odem ja maloprije na sys restore,i ok vidim ja foldere sve na desku,ali nema podataka,fajlova niti ista ostalo.Nema ni pjesama...samo My Recieved Files od msna...Cool

E sad zna li iko kako da to vratim,nemojte govoriti sys restore opet,jer sam probavo...

kiss
Probaj sistem restore.

Post dobio šamar od xE0N

heh...mislim da nema nista konkretno osim rusenja sustava...ja bih najradije pokusao sa tim...:S:S
Rješenje
Start/All Programs/Accessories/SystemTools/Backup/i izaberi kolko oces , i bice ti programi i folderi od prije !

Post dobio šamar od xE0N

E sad zna li iko kako da to vratim,nemojte govoriti sys restore opet,jer sam probavo...

covjek lijepo napisao
--
vec 1. post takav
...
Speechless.
BUYAKA je napisao/la:
Start/All Programs/Accessories/SystemTools/Backup/i izaberi kolko oces , i bice ti programi i folderi od prije !
hvala crnjo

Post dobio šamar od xE0N

Ja glup sad jel ?

Sacete obijaca dobit ban cim dodje prvi admin.

Stimanje bodova.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.