Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Counetr Strike Problem

90 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.04.2009. u 23:13

Svaki put kad pocnem da igram kanetra, kliknem da pucam il da se pomjerim, odma me samo ubije. I na serverima i kad igram s botovima. Znal ko kako da to rijesim.
Nisam probo reinstall.
kucas u konzolu unbindall
zatim odes u options i opet napravis kontrole
pa probaj taj reinstal ;)
Ne kontam.. :S Protivnik te ubije ili se sam ubijes? :r Da ti nije mozda bindan kill na lijevu tipku misa? :r
Rya je napisao/la:
Ne kontam.. :s Protivnik te ubije ili se sam ubijes? :r Da ti nije mozda bindan kill na lijevu tipku misa? :r
Samo me ubije.
Ocisti Counter folder od Chitova,ukucaj unbindall i napravi u opcija kontrole kako tebi odgovovara!:D:D
AtoM je napisao/la:
Samo me ubije.
Ocito ti je onda bindan "kill" na lijevu tipku.. Kucaj u konzolu unbind all i ponovno si slozi kontrole.. ;)
ReVoLuTiOn je napisao/la:
Ocisti Counter folder od Chitova,ukucaj unbindall i napravi u opcija kontrole kako tebi odgovovara!:d:d
Ne koristim citove. Mozda sto sam igro na svakavim serverima stranim. I jos jedno pitanje, isto mi se prije desavalo, krenem stazu izaberem npr. CT, i da kliknem ok nece. Isto ko da ga nema.
AtoM je napisao/la:
Ne koristim citove. Mozda sto sam igro na svakavim serverima stranim. I jos jedno pitanje, isto mi se prije desavalo, krenem stazu izaberem npr. CT, i da kliknem ok nece. Isto ko da ga nema.
Ajde odes u Control Panel,Add/Remove Programs/I nadjes ikonu od CS i stisnes Repair i rr racunar i onda pali i uzivvaj!
aLm1N je napisao/la:
kucas u konzolu unbindall
zatim odes u options i opet napravis kontrole ;)
Radi, hvala. A kontrole svejedno koristim deafult.
AtoM je napisao/la:
klikni M i onda terore

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.