Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Kotistenje Ventrila !

397 pregleda · 22 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 20:50

Dobro vece !

Evo vidim par dana svi prave neke TUT-ove pa evo odluci da i ja 1 napravim ! Prvo i prvo sa ove stranice mozete skinuti Ventrilo : http://www.ventrilo.com/download.php , a najbolja je verzija ova
Windows i386 - 32bit (Version 3.0.3) , Ventrilo je slicno TeamSpeak-u , on je za nijansu bolji jer na ventrilu se ljepse cuje , ne kasni ali zato vise limita ide od ventrila nego team speak-a

ovako treba izgledati settings da bi radio bez problema Ventrilo !

Good Luck ,

Necu da me krivo shvatis.. al zar iskreno mislis da postoji retard kojem trebaju upute da bi koristio.. ventrilo? :r
Zilla je napisao/la:
Necu da me krivo shvatis.. al zar iskreno mislis da postoji retard kojem trebaju upute da bi koristio.. ventrilo?
iskreno DA , svaki dan me peglaju na steamu , kako ovo kako ono na ventrilu , pa cu im dati jednom za sva vremena !
Zilla je napisao/la:
Necu da me krivo shvatis.. al zar iskreno mislis da postoji retard kojem trebaju upute da bi koristio.. ventrilo? :r
E treba meni TUT! hehe :P
[youtube]hCEzZRRwOlM[/youtube]
iskreno, osamari me, nije problem

Ne shvacam poentu dizanja ove teme, fino skines i instaliras ?

Svako normalan ce malo ceprkat po onome da skonta

Pa nije Ventrilo neki tezak program (:

ajd

uzivajte (:
dinoxus je napisao/la:
iskreno, osamari me, nije problem

Ne shvacam poentu dizanja ove teme, fino skines i instaliras ?

Svako normalan ce malo ceprkat po onome da skonta

Pa nije Ventrilo neki tezak program (:

ajd

uzivajte (:
Nasim idolima i za paint treba tutorial sa "puno slika" .
_StoRm je napisao/la:
Nasim idolima i za paint treba tutorial sa "puno slika" .
kao na primjer tebi ... svakom loncu si poklopac !
BUYAKA je napisao/la:
kao na primjer tebi ... svakom loncu si poklopac !
Tvoj problem ?
_StoRm je napisao/la:
Tvoj problem ?
ajde nespamaj mi po temi , iritiras me ..

ako moze TEMA LOCK !

ja sam postavio tut nisam stavio da spamate !
BUYAKA je napisao/la:

ako moze TEMA LOCK !

Dobar TUT ima svakakvih idola...xD
BUYAKA je napisao/la:

ako moze TEMA LOCK !

Prestani me ciritat i prestat cu ti odgovarat - "spamat".

I sta znaci "kotistenje" ?
Hvala za ovo. Inace ljubitelj sam TeamSpeak-a posto na ventu puno laga .... ali puno mi je pomoglo ako ikad budem blizu brzog interneta uci cu na vent . Da sam znao da ovako dobro znas u ventu trebao sam te pitati na steam f. or na ts kad budemo
mirofa je napisao/la:
Hvala za ovo. Inace ljubitelj sam TeamSpeak-a posto na ventu puno laga .... ali puno mi je pomoglo ako ikad budem blizu brzog interneta uci cu na vent . Da sam znao da ovako dobro znas u ventu trebao sam te pitati na steam f. or na ts kad budemo
Hahaha, nemaju u Chelseaju BRZI INTERNET, hahaha

Kako sam ti se ismijao

I daj nemojte se svađati oko svega. Nije sigurno ovo pisao zato što to njemu treba =)
mirofa je napisao/la:
Hvala za ovo. Inace ljubitelj sam TeamSpeak-a posto na ventu puno laga .... ali puno mi je pomoglo ako ikad budem blizu brzog interneta uci cu na vent . Da sam znao da ovako dobro znas u ventu trebao sam te pitati na steam f. or na ts kad budemo :D
kolk ja znam, vent manje laga i cišči je zvuk nego na TSu ? jedino sto vuce vishe bandwitha ja mislim :D
SilverBoy je napisao/la:
kolk ja znam, vent manje laga i cišči je zvuk nego na TSu ? jedino sto vuce vishe bandwitha ja mislim
Pa vidi ja udjem na vent i kad neko prica i kad ja pricam ping je 300 a kad svi sute oko 60-100. Na ts nikada mi nije lagalo zato sto nastimam codec-e kako se vec zove... i ne laga
SilverBoy je napisao/la:
kolk ja znam, vent manje laga i cišči je zvuk nego na TSu ? jedino sto vuce vishe bandwitha ja mislim
mirofa je poseban slucaj
GREBATOR je napisao/la:
jeli za ventrilo tream imat mikrofon?
Netreba sta ce ti mikrofon netrebaju ti ni slushe ni monitor

Post dobio šamar od spY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.