Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem ulazenja u igre

84 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.04.2009. u 11:58

Od neki dan mi se ovo desava znaci tek sam formatirao racunar.

Prije par dana instalirao avira antivirus i od tada (cini mi se, mozda je dan-dva poslije) ne mogu da udjem niti u 1 game (preko garene, probat cu kasnije preko bneta). Uglavnom prikazuje mi da je game full, a ima 2-3 igraca u njemu. Izbrisao avira antivirus, i dalje mi stoji da ne mogu uci (mada ne govorim da je do njega, moze bit al nisam siguran).

Firewall off

itd.

hmm mislim da znam do cega je, to ti je do warcrafta , tj naime ako ga ne instaliras vec ga samo copy paste (npr imao si ga instaliran na starom os i uzeo si folder warcraft i samo kopirao ga na novi jer nisi imao instalationih cdova ) onda ti se ovakav problem pojavi, igrica radi sve ok super ali ne mozes joinati game, to se nama u lanu desilo na 1 instalirali pa sa njega ssebi kopirali ostali ,raido je on ali nismo mogli joinati ni jedan game koji je napravljen :/

ako nije do toga, onda moguce da trebas odgovarajuce portove otvorit ( 6112 - 6119 TCP i 6112 UDP,) firewall off i etc ,moguce razlicita verzija patcha ali ne vjerujem to su provjerio sigurno ^^
Emire sine , prvo izgasi sve te silne chiteve u pozadini , map hackove , garena exp hackove , drop hack itd - radit ce
tiHASMRt je napisao/la:
hmm mislim da znam do cega je, to ti je do warcrafta , tj naime ako ga ne instaliras vec ga samo copy paste (npr imao si ga instaliran na starom os i uzeo si folder warcraft i samo kopirao ga na novi jer nisi imao instalationih cdova ) onda ti se ovakav problem pojavi, igrica radi sve ok super ali ne mozes joinati game, to se nama u lanu desilo na 1 instalirali pa sa njega ssebi kopirali ostali ,raido je on ali nismo mogli joinati ni jedan game koji je napravljen :/

ako nije do toga, onda moguce da trebas odgovarajuce portove otvorit ( 6112 - 6119 TCP i 6112 UDP,) firewall off i etc ,moguce razlicita verzija patcha ali ne vjerujem to su provjerio sigurno ^^
Ma nisam, imam org ced pa sam instalirao . Probat cu sa portovima, mozda ih je antivirus sam zatvorio.

@ sultanemer: Pa kod svih hostova nisam banovan...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.