imam problem kad zelim promijeniti cd key sa changerom.prvo oram ukucati cd key ja ukucam original i next ili sta vec i onda ide error "setup was unable to add the following file to C:..........itd"i operation aborted.da li treba ukucati odma originali ili sta vec?
Pitanje
Riješeno
10 bodova
ftcdkey
431 pregled · 7 odgovora · otvorena 07.12.2005. u 21:04
hmm skini meki bolji cd-key changer... i samo ga pokrenes ides na change cd-key i onda ti se otvori onaj prozor da ukucavas isti ko kad instaliras igru i onda ka ukucas i ok i onda treba da pises cd-key has been changed... i samo da znas nije ti samo dovoljno da imam ftf orginal, moras i roc
ili jednostavno reinstaliras ak nebudes mogao, ak ti treba cd i imas petaka, javi mi se
de ba znam imam i roc ali recite po kojem redoslijedu da idem sta prvo ukucati tft ili roc cd key i zasto error
Zato sto taj changer trazi neki file sa cd-a od W3. Pokusao sam i ja sa istim changerom ali nije uspijelo. Nadji neki drugi. Pitaj na forum od wcreplays.com
ma stvarno gdje se vi mucite....to je stvarno smijesno...ovako cd key changer radi na principu da ti zamijeni stari cd key sa novim....stoga nekom logikom trebas ukucat stari cd key...nadji fino cd key changer za roc i tft pojedinacne i ukucaj stare cd keyeve pa zatim te nove....ako ne znas stare pronadji si cd key grabber da bi saznao stari...ccc
Lant@zar^la je napisao/la:
Ma ja ba treba ti drugi changer.
| ma stvarno gdje se vi mucite....to je stvarno smijesno...ovako cd key changer radi na principu da ti zamijeni stari cd key sa novim....stoga nekom logikom trebas ukucat stari cd key...nadji fino cd key changer za roc i tft pojedinacne i ukucaj stare cd keyeve pa zatim te nove....ako ne znas stare pronadji si cd key grabber da bi saznao stari...ccc |
Ma ja ba treba ti drugi changer.
Hoce li neko kupiti naravno original cd-key za ROC i TFT
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.