Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ubijanje virusa, vol2

123 pregleda · 15 odgovora · otvorena 02.04.2009. u 22:41

OVO SE ODNOSI NA TEMU ubijanje virusa, NEDAVNO KANTIRANU:

'ebo maajku, koji je vama 'urac?

Zašto bi predmet ismijavanja bilo to što je dijete napisalo i preporučilo neki program, a za koji vi, doktori za sve što ima veze sa binarnim sistemom, odavno znate. Stvarno vas ne razumijem. Vidim, svugdje i uvijek ima pompoznih shupaka koji će ismijavati nekoga iz, po pravilu, nekog NAJGLUPLJEG JE****G razloga. Ali smijati se nekom newbieu, pa to je stvarno žalosno. Hajde da je mali napisao: "'Ej, ljudi, pomagajte. Poslije već dvije godine, kako idem na informatiku ne znam šta znači ono POWER iznad onog čudnog dugmića na ovoj kanti što stoji pored ovog malog TV-a...", a ne,on još hoće pomoći, i vi onako komentarišete. FUJ, sve vas na Goli otok treba.
Mi ipak živimo u BiH.
ima jarane izuzetaka, onih "seljacina" koji zele da istaknu svoje postove... sta ces, nekim nema pomoci...
Ja sam obrisao temu...

1) Tema nema nikakvog sadrzaja citaj nidje veze
2) Serial numberi su warez
3) Bolje da je u kanti nego da mu se svi smeju

ScandaL je napisao/la:
Mi ipak živimo u BiH.
ti se javi... high skilleru
previse se kurcis,pa kad se tebi smiju,krivo ti...
uzmi dagger magini
stfu
vLexinho je napisao/la:
Ja sam obrisao temu...

ma ti si jedinstven bre
denka je napisao/la:
ti se javi... high skilleru
previse se kurcis,pa kad se tebi smiju,krivo ti...
uzmi dagger magini
stfu
Evo vam svima prvi primjer debila koji je izlozen samoci bez roditeljskog odgoja i pomoci.

Ja barem ne geekam igre i ne mislim kad hodam ulicom na kojoj sam mapi ili da li ce me genkat.

(L)

Soz4...
ScandaL je napisao/la:
Evo vam svima prvi primjer debila koji je izlozen samoci bez roditeljskog odgoja i pomoci.

Ja barem ne geekam igre i ne mislim kad hodam ulicom na kojoj sam mapi ili da li ce me genkat.

(L)

Soz4...
sta reci....
moj zivot,moja prica,nemas se ti sta tu petljat
denka je napisao/la:
sta reci....
moj zivot,moja prica,nemas se ti sta tu petljat
Jesi slucajno prvi spomeno uvredljive rijeci?
Jel bilo nesto zanimljivo na onoj temi?
Jel bilo sta od pomoci, tut ili nesto sl.?
Nudi warez sto je zabranjeno.
ScandaL je napisao/la:
Jesi slucajno prvi spomeno uvredljive rijeci?
kurcenje je ruzna rijec...ok
trebo sam napisat "puhanje,hvalisanje" ?
ja samo govorim da si svakome ko je newb u fotosopu u galeriji napisao komentare slicne "low skill :( , bezze, glupo etc"
i sad pises kako je tuzan taj nas mentalitet da nekoga ismijavamo,a i sam si takav -.-'
btw. momak koji je postavio temu,nudio je warez,i bolje je da je vlex pobriso temu,jer bi mu se svi smijali
vLexinho je napisao/la:
Ja sam obrisao temu...

...da, razumijem. Jeste i da je warez i da je neprikladno. Ali sa moralnog stajališta, pa vidiš i sam. Ne razumijem, kako vi koje se ovde nešto i pita ne poduzmete nešto protiv čistog debilizma. Znam, razumni ste i dovoljno zreli da i vama ovo ide na jetra....
DruGaBrieL je napisao/la:
...da, razumijem. Jeste i da je warez i da je neprikladno. Ali sa moralnog stajališta, pa vidiš i sam. Ne razumijem, kako vi koje se ovde nešto i pita ne poduzmete nešto protiv čistog debilizma. Znam, razumni ste i dovoljno zreli da i vama ovo ide na jetra....
Nazalost nemam tolike privilegije inace bi to bilo drugacije
suiCidal je napisao/la:
Jel bilo nesto zanimljivo na onoj temi?
Jel bilo sta od pomoci, tut ili nesto sl.?
Nudi warez sto je zabranjeno.
Suicidal, nema veze što je tema u kanti. Tu joj je i mjesto radi razloga koje si i sam naveo. Ali stvar je u postovima i u likovima koji pisanjem onakvih postova dokazuju da su na nižoj razini u svakom pogledu. Samo me dira to, što su se onako ponijeli prema početniku, a još k tome i djetetu. I što se tiče toga je li tema korisna i ima li ikakve pomoći od nje, za većinu naravno nema. Ali mali je mislio da pomaže i u tome je stvar. Dosta bi bio odgovor tipa pogledaj pravila foruma ili sl.
Čemu ova tema?
Uvijek će biti debila na svijetu, nije to samo u BiH.
Svi se nešto qrčite, oćete da rušite državu, vladu ovo ono...pa idi ruši brate šta mi na g.ba moramo znati za to. Znam da je offtopic al je gore napisao tip da živimo u BiH, pa mi je to malo bilo ofirno.
SVUGDJE NA SVIJETU IMA DEBILA SAMO VI NISTE VIDJELI DALJE OD BIH I OVOG PORTALA.
nyonyo je napisao/la:
Čemu ova tema?
Uvijek će biti debila na svijetu, nije to samo u BiH.
Svi se nešto qrčite, oćete da rušite državu, vladu ovo ono...pa idi ruši brate šta mi na g.ba moramo znati za to. Znam da je offtopic al je gore napisao tip da živimo u BiH, pa mi je to malo bilo ofirno.
SVUGDJE NA SVIJETU IMA DEBILA SAMO VI NISTE VIDJELI DALJE OD BIH I OVOG PORTALA.
Druze Nyonyo.

Debilna manjina (ili većina) kakva ovde, na ovom portalu, gubi vrijeme pisanjem glupavih dosjetki itd., je doista posebna vrsta. Ja tu vrstu nazivam post-Yu i post-socijalistička omladina, kojoj je toliko lijepo u vlastitoj koži jer nema stege, nema onog starog obrazovanja, nema onog starog držanja do ikakve kulture, nema bilo kakvog izričitog usmjerenja...

Za svaku pohvalu je, po meni, kada bilo tko spomene išta protiv sadašnje vlade, protiv sadašnjeg ustava i isforsirane konstitucije, pa i protiv sadašnje države.
Jer, normalno, debilno ponašanje omladine je ogledalo države i kućnog odgoja. A razvoj dešavanja u državi je odgovoran i za razvoj dešavanja u kući, ispravite me ako griješim.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.