Ako ima neko da igra online igricu talisman,volio bi da mi kaze servere koji su na j igraniji !!
Diskusija
Talisman
152 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.04.2009. u 01:17
Vidi kume,bosna pobjedila,slavi se,pije se,itd .............
a plus jos 1.35 po mom satu,nidje nikog na gamersu,i mislis da ce ti neko doci i reci igram ja ?
Lud,idi spavaj,odomori oci,i svoje mozdane vijuge
@ edit
jel iko odgovorio na temu ? nije.............
a evo na grbavici ja jos cujem sviranje auta,grupe navijaca kako se deru na sav glas
a plus jos 1.35 po mom satu,nidje nikog na gamersu,i mislis da ce ti neko doci i reci igram ja ?

@ edit
a evo na grbavici ja jos cujem sviranje auta,grupe navijaca kako se deru na sav glas
FireFix je napisao/la:
Vidi kume,bosna pobjedila,slavi se,pije se,itd .............
@ edit

@ edit
nitko online

a iebi da je bih dobila sp pa slavlje pusto
JA sam igrao od samog pocetka - jel bio Sky i jos nes.
Uglavnom igrao sam do Earth i Water server- il kak se vec zovu -znao sam ih samo po prvoj rijeci...
uglavnom - vecinom su najigraniji i najtrazenije najnoviji - najdonji na listi - jer su najkasnije otvoreni - na starijim serverima - veterani - prejaki - tesko ista postici.
Uglavnom igrao sam do Earth i Water server- il kak se vec zovu -znao sam ih samo po prvoj rijeci...
uglavnom - vecinom su najigraniji i najtrazenije najnoviji - najdonji na listi - jer su najkasnije otvoreni - na starijim serverima - veterani - prejaki - tesko ista postici.
earth 'n' water 
ako oces imam ti ja acc, pa da se dogovirmo

ako oces imam ti ja acc, pa da se dogovirmo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.