Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[RQ]Border[FA]

126 pregleda · 4 odgovora · otvorena 31.03.2009. u 23:46

Ovako, treba mi border, tačnije trebaju mi dva nicka, sa nekim lijepim fontom i ušminkanim.
Ovako to treba da izgleda. Podloga je transparent, u donjem desnom uglu nick, malen u odnosu na sliku, ne premalen...znači oko 3,4 cm horizontalno i 10-tak vodoravno.
Treba mi sa neki filmić koi pravim, bodove nemam a nebi ni dao vjerovatno.
Rezolucija 1024x768. Boja(fill) po mogućnosti bijel il siv.
Nadam se da će neko uradit, stavit ću vas kao zahvalnicu u outro.
Nickovi:
kraut
inVert
pa nije ti ovo zelim zelis...

Emisiju "Ispuni mi želju" gledate svakog četvrtka od 21:05h na Mreži plus.

"Ispuni mi želju" target je za sve generacije i za cijelu porodicu, jer pruža pregršt iznenađenja, nenadanih situacija, zanimljivih događaja i doživljaja. Emisija pokušava realizirati ono što gledatelji godinama priželjkuju i o čemu sanjare.

Gledatelji se pismima ili putem e-maila mogu prijaviti za učešće u emisiji. Naše kamere će zabilježiti sve što će se dešavati, od momenta prijave, do ispunjenja želja, što već samo po sebi, ima elemente reality showa.

Novinari koji su od trenutka odabira želje do njene realizacije na terenu potpuno posvećeni ispunjenju Vaših želja su Mirza Salkić i Merima Zuko , a voditeljica emisije je Merima Šemić .

Emisija „Ispuni mi želju“ je dokazala da u našoj dragoj BiH nije sve tako crno, da ima dobrih ljudi koji nesebično pomažu i bez kojih ova emisija definitivno ne bi bila to što jeste.

Naša ekipa će i dalje raditi na ispunjavanju Vaših želja, jer mi ovu emisiju radimo srcem!

Adresa: Avdage Šahinagića 14, 71000 Sarajevo

E-mail: [email uklonjen]

Post dobio šamar od torQ7u_

evo edit

valjda je dobro

Collab je napisao/la:
evo edit

valjda je dobro

Trebaju samo nickovi, al finim fontom, jer to ide u frag movie...opis u temi.
Collab je napisao/la:
evo edit

valjda je dobro

Pokušaj ovako, nek budu malo veći nickovi, bez ovog okvira, I podebljaj crno na fontu...nije mi neki font al ako niko ne posta drugačiji....jesi siguran da je 1024x768 rez?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.