Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Konekcija puca

79 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.03.2009. u 19:52

Ovako raja ,
Imam jedan problem , radi se o konekciji...
Sada sam formatiro comp sve normalno Service pack 3
I konekcija mi izdrzi mozda 5 min i samo nece.
Ja da se disconectujem pritisnem ikonicu ADSL , a ono ga samo nakratko otvori jedva 1/4 sekunde i ne mogu da se disconectujem,moram da restartujem računar e sad da li je to do baterije što se "zasitila" posto sam puno iskljucivo iz struje pa ce mozda nadoc opet nezz stvarno.Drivere sam sve instaliro sve normalno radi.
Mislim da su se i prije neki javljali da sa service pack 3 imaju problema sa pucanjem konekcije pa će ti oni valjda to bolje objasniti.Problem je u sevice packu jer ti net ne podržava,
sanjin1991 je napisao/la:
Mislim da su se i prije neki javljali da sa service pack 3 imaju problema sa pucanjem konekcije pa će ti oni valjda to bolje objasniti.Problem je u sevice packu jer ti net ne podržava,
'lal
Ti si trenutno jedan od najglupljih na board-u.

Otidji na
192.168.1.1
pw: admin user: admin
Idi Setup Wizard, odaberi Bosnia amp Herzegovina, next.
Kucas user, pw od konekcije.
Pricekas i trebalo bi da radi...
ne0h je napisao/la:
'lal
Ti si trenutno jedan od najglupljih na board-u.

Otidji na
192.168.1.1
pw: admin user: admin
Idi Setup Wizard, odaberi Bosnia amp Herzegovina, next.
Kucas user, pw od konekcije.
Pricekas i trebalo bi da radi...
E jesi mu objasnio, "trebalo bi da radi"
i kako si siguran za ip adresu, nemoj reći da je univerzalna....
I meni isto ovako se desaju, majke mi sve isto.

A ovaj sto je rekao da se kuca onaj ip pa se ide na onaj wizard, nece jarane. Samo ono loadira i nista.

Imam service pack 2.
united je napisao/la:
I meni isto ovako se desaju, majke mi sve isto.

A ovaj sto je rekao da se kuca onaj ip pa se ide na onaj wizard, nece jarane. Samo ono loadira i nista.

Imam service pack 2.
Ev skonto sam samo kad upalis comp iskljuci antivirus i moce ti

Lock temu
Nevjerujem da je do toga jer nisam formatirao comp ima mozda 2 sedmice. Sve je radilo normalno do jucer, ali evo i sada normala radi, ponekad se to desi...U svakom slucaju hvala na odgovoru, ako bude opet zafrkavalo, iskljucit cu ga :)
bogami sve mi se isto dogadjalo :D evo izgasio antivirus vise nema

ali prije sam rijesavao ovako odigrao nekolikominesweepera i ondau djem na net, onda mi se nesh poremeti i skoro mi se svake sekunde loginuje samo i nakon nekih 10 minuta prestane :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.