Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

nickovi

166 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.03.2009. u 10:10

E zanima me kako botovima da nick promijenim......znam da je to moguce ali nezz kako eto ko pomogne molim admine za aplauz
Jel ovo os da snimas demo .. pa s botova al da nebude Oskar i oni botovi ? jadnno :|
Medixon je napisao/la:
Jel ovo os da snimas demo .. pa s botova al da nebude Oskar i oni botovi ? jadnno :|
ko te pita za zdravlje bolan reko sam ako znas reci ako neznas idi na dd2 long u rupu popi mlijeko, popisaj se i lezi na spavanje
G0L14th je napisao/la:
ko te pita za zdravlje bolan reko sam ako znas reci ako neznas idi na dd2 long u rupu popi mlijeko, popisaj se i lezi na spavanje
citavu sam noc spavo na kratkom .. dok me nije oko 9 probudio c4
imas u folderu od botova txt file bot names ili slično to otvori i edituj svaki nick posebno,imaš oko stotinjak nickova s obzirom da drugačiji nickovi idu botovima na easy,medium,hard itd tezini...
Medixon je napisao/la:
citavu sam noc spavo na kratkom .. dok me nije oko 9 probudio c4
haha to bola ja postavio alarm zvao te na kafu
Zavisi koji patch imas ? Kod mene kad udjem u Cs postoji opcija za promjenu nickova botovima na licu mjesta ! A ovako , mislim da ce morati uci u cstrike / valve pa vidi tamo ..
Imaju oni posebni botovi neznak kaku se zovu !

Mozes im stavit stece pircat, i mozes mjenjat nickove
Boozywoozy je napisao/la:
Zavisi koji patch imas ? Kod mene kad udjem u Cs postoji opcija za promjenu nickova botovima na licu mjesta ! A ovako , mislim da ce morati uci u cstrike / valve pa vidi tamo ..
imas da ima stavljas tag al neas nick ;)
TOY je napisao/la:
Da, znam da sam ja stavljao tagove, jer me nickovi nisu toliko zanimali.
Mislio sam ako mogu tagovi zasto nebi i nickovi :) okey
TOY je napisao/la:
Imas i da im menjas nick .. Samo neznam koji su to botovi.
Udjes u Properties/Find target/Cstrike i tu imas folder zbot ili neznam koji su sad botovi ... imas Text Document i u kojem su nickovi npr Roy , Pat , nznm vise i izbrises te nickove upises koje hoces umesto njih ( iNhumaN,TOY,HeatoN,NeO,bU,FataL,Soble:D).
Udjes u CS i bot_add (NeO) i eto..

;)

Edit : Ali sve zavisi koje botove imas , ako se setim gde sam skinuo one dacu ti link ...
udes u C:/Program files/valve/cstrike i nades mapu BotProfile
kliknes na to onda "Otvori s" ili "open with" i uzmes program notepad
i otvorit ce ti se file
Di pisu imena kao Tony, Joe, Perry samo stavis ime koje oces.
ako ti je previse imena mislim da se moze i obrisat nekoliko
odesh u C:/Program Files/Valve.. onda udjesh u folder cstrike i imas tamo ( ako si install botove ) nesh BotProfile...
otvoris to sa Notepad-om i tamo ti pisu imena i koja oruzja oni uglavnom nose ( rifle , sniper etc.. ).. ti promijeni imena :D :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.