Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Assassin's Creed problem ?

105 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.03.2009. u 23:33

Evo javljam se sa problemom jednim u igri,naime jedan me zadatak zajebaje pravo :D kada udem u ring sa nekih 4-5 ninja i treba ih kao ubit a nema sanse. Ima li tko da je to presao da mi se javi jer cu poludit vise :@
I vi sebe nazivate gamerima,kad nemožete sami igru preći,sam to skontaj,jer ako ti neko pomogne neće biti zanimljivo,a ja iz ličnog iskustva znam da sam svaku do sad igru sam prešao mislim smješno -.-'
al et
viEw je napisao/la:
I vi sebe nazivate gamerima,kad nemožete sami igru preći,sam to skontaj,jer ako ti neko pomogne neće biti zanimljivo,a ja iz ličnog iskustva znam da sam svaku do sad igru sam prešao mislim smješno -.-'
al et :)
A trudim se pa zato sam pitao ima neki brzi uzvratni udarac ali nikako ga skontat.

btw. pitao sam pomoc ne necije misljenje o meni ;)
- Tu samo vjezbas svoje poteze nemozes ih ubit.... xD
- Tu svoju pamet negdje drugo, bash kao sto maca sad rece fgr ( fina gradska raja ) DOŠAO, POŠAO...fino sam htio pomoc a ti svoj egoizam u kuci prosipaj
ryL je napisao/la:
- Tu samo vjezbas svoje poteze nemozes ih ubit.... xD
- Tu svoju pamet negdje drugo, bash kao sto maca sad rece fgr ( fina gradska raja ) DOŠAO, POŠAO...fino sam htio pomoc a ti svoj egoizam u kuci prosipaj
Covjece znam sta je trening ,a sta zadatak sta me budalom pravis haya neznam probat cu se snac ako ima tko sa "pametnim" odgovorom neka se javi ;)
pa ne znam kad ti ta misija sa "ninjama" dodje ali bitka u ac se svodi na block i counter attack..pokusaj ih oborit (1 po 1) i dok su na zemlji udaraj, ili pobjegni na zgradu i cekaj da se popnu i udaraj ih odozgo ili ih baci..tako nesto..igra je super, ja nikad ne ubijam samo nako merak mi je stealth kill, ili ih bacit sa zgrade skontaj nesta
Ma oke je usao ponovo sad sam kod ljekara dat ce mi nove misije prvo cu skupiti one crtice ide ss

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.