Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

win 7

88 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.03.2009. u 20:51

Imam na jednoj patriciji xp a na drugu bi instalirao windows 7. Treba li neki program koji ce meni pri paljenju kompa pokazat koji windows da odaberem?

ako ne treba admini brisite temu!
netreba nikakav program da to uradis imas nedje u windowsu da nemjestis neznam tocno dje
ako dignes 2 os-a na 2 HDDa, dok palis racunar pisat ce ti da izaberes koji ces OS, ne trebas nista skidat
Kako se vi samo igrate.Windows 7 ne podržava dual boot tako da će samo zeznuti sistem i morat ćeš formatirat windovs 7 particiju i repair windows.Jedini način ti je dva hard diska i to da mijenjaš primarnu particiju svaki put kad gasiš jedan od sistema i trebaš isključiti taj drugi HDD kad budeš instalirao.I trebaš znat podesiti RAID polja.
sanjin1991 je napisao/la:
Kako se vi samo igrate.Windows 7 ne podržava dual boot tako da će samo zeznuti sistem i morat ćeš formatirat windovs 7 particiju i repair windows.Jedini način ti je dva hard diska i to da mijenjaš primarnu particiju svaki put kad gasiš jedan od sistema i trebaš isključiti taj drugi HDD kad budeš instalirao.I trebaš znat podesiti RAID polja.
Ajd ne seri ti prepametni.
Imam windows 7 i xp i radi.
Chitaj malo.
sanjin1991 je napisao/la:
Pametujes o netacnim stvarima.
Ontopic:
Install slobodno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.