Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Icewind Dale II Collector's Edition

81 pregled · 10 odgovora · otvorena 23.03.2009. u 18:58

Hvala. Jos nesto?
Dokazi?
Zasto?
Od koga? Zasto tebi? Po cemu?
Itd.?
Upravo gledam na googleu, po ssovima i komentarima ostalih ljudi igra nije nesto...

trackmania & carom3d rulzzzz
cudim se da je tema jos tu ocekivao sam delete 1 max 2 minute
Igra je zakon, samo sto je stara oko 7-8 godina pa grafika spada iza, ali je odlicna igra. Upravo igram Baldurs Gate 2, sto je jednako dobra igra samo malo vise usmjerena role-playu a manje bitkama.

@odgovori: Ljudi ovo je gamers forum, a CS nije jedina igra, smiju se i ostale igre raspravljati, a ja mislim da tema o nekoj igri nije nista lose, a kamoli vrijedno deletea....
UrQuan je napisao/la:
Igra je zakon, samo sto je stara oko 7-8 godina pa grafika spada iza, ali je odlicna igra. Upravo igram Baldurs Gate 2, sto je jednako dobra igra samo malo vise usmjerena role-playu a manje bitkama.

@odgovori: Ljudi ovo je gamers forum, a CS nije jedina igra, smiju se i ostale igre raspravljati, a ja mislim da tema o nekoj igri nije nista lose, a kamoli vrijedno deletea....
Niko ti ne brani da otvoris temu gdje ce se raspravljati o nekoj igri.
Medjutim, ako hoces da otvaras temu, onda smisli malo opsirnij tekst, dobre i lose strane te igre. Malo detaljniji opis, mozda i poneki SS, a i par pitanja koja su upucena ostalim korisnicima foruma.
A ne samo napisati "Ova igra je zakon" i to je to, izmislio sam toplu vodu, ne moram nista vise pisati.
Philosopher je napisao/la:
Niko ti ne brani da otvoris temu gdje ce se raspravljati o nekoj igri.
Medjutim, ako hoces da otvaras temu, onda smisli malo opsirnij tekst, dobre i lose strane te igre. Malo detaljniji opis, mozda i poneki SS, a i par pitanja koja su upucena ostalim korisnicima foruma.
A ne samo napisati "Ova igra je zakon" i to je to, izmislio sam toplu vodu, ne moram nista vise pisati. :r
Ne podrzavam oblik teme, ali su odgovori predaleko djetinjasti, mogli su mu normalno tako odgovoriti, kao ljudi a ne kao djeca koja su iz vrtica izasla...
Čista kopija Baldurs Gatea ... Od likova , sistema bitke , alatne trake bla bla bla ...
UrQuan je napisao/la:
Ne podrzavam oblik teme, ali su odgovori predaleko djetinjasti, mogli su mu normalno tako odgovoriti, kao ljudi a ne kao djeca koja su iz vrtica izasla...
Ovo tvoj dupli acc?
Igru sam igrao prošle godine i odlična je (drugi dio ako me kratkoročno sječanje ne vara), mala zamjerka na to jer je igra super dosadna, igrao sam u većim razmacima od po sat vremena...
Što se ovakvih RPG-ova "iz ptičje perspektive" tiče ja preferiram Planetscape

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.