Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Internet

63 pregleda · 4 odgovora · otvorena 23.03.2009. u 01:24

Od neki dan nece da mi se konektuje na par stranica ... I to bas one koje mi najvise trebaju .. Moze li neko da mi kaze o cemu se radi,jer kad pokusam da se konektujem na te stranice izbaci mi sledece :

http://img10.imageshack.us/img10/6149/29662740.jpg

Tu je link, jer neznam da stavim sliku na forum:) Ako neko zna neka kaze za ubuduce , hvala na razumijevanju :)
Ocigledno ili je banovan, ili nije dobar link.. Msm, nema treceg (=
Probaj obrisati coockie..

Btw za slike

Uploaduj slike na www.postavi.com i kopiraj link i dodaj samo [ img] link slike [/ img]

(Spoji razmake)

Poz
I meni nekad ovo izbaci, nakon što ponovo pokušam na istu stranicu "upali" od druge.

Koji provajder?

Što se uploada slike tiče.. Preporučio bih ti da uploaduješ na ImageShack i kad hoćeš na neki forum da staviš sliku da izabereš opciju Thumbnail for forums (1). (Radi preglednosti foruma )

° messi ~ FACEPALM
spY je napisao/la:
I meni nekad ovo izbaci, nakon što ponovo pokušam na istu stranicu "upali" od druge. :d

Koji provajder?

Što se uploada slike tiče.. Preporučio bih ti da uploaduješ na ImageShack i kad hoćeš na neki forum da staviš sliku da izabereš opciju Thumbnail for forums (1). (Radi preglednosti foruma :))

° messi ~ FACEPALM :d
FACEPALM!

STo se tice slike, odes na slikomat.com, uploadujes, i okacis [ img] LINK [/img]

daj spy sto se pravis pametan : S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.