Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Help] Mig33 Nece Da Reaguje

66 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.03.2009. u 10:11

Poz svima cool gamerima na ovom portalu

Ovako ... Imam jedan problem oko instalacije Mig33 na mom telefonu Samsung D500...

Evo Step By Step :

Step 1 : Napravio sam account ...

Step 2 : Ukucao sam neki kod ... Ne mogu da se sjetim kako se ono zove... Nije bitno uglavnom sam ukucao taj kod sto su mi poslali preko SMS-a

Step 3 : Otisao sam DOWNLOAD i INSTALL ... Kad je instalirao ja sam otisao da pokrenem aplikaciju kad ono izbaci mi ovo : "The aplication has unexpectedly because it ran out of memory "...

Sta bi moglo biti ? Nista ne razumem a pitao sam nekoliko Drugova a i oni kazu da im se nikad ovo nije desilo ...

Pomozite molim vas a admini Lock temu kad mi neko pomogne .

icekinG

EDIT: Kako da udjem na MSN preko Miga33
Upisi to na google sto ti izbaci pa ces naci linkova...koji ce ti pomoci
za problem neznam....

a na msn ces uci tako sto ides na:
menu-->other im (msn...etc)-->msn-->ukucas svoj msn i password

:D
Da biste aktvirali internet na mobitelu uradite ovo:

Prije svega sto uradite provjerite da li vas mobitel podrzava GPRS i mozete li ikako presnimiti fajlove sa PC-a na MOBITEL, ako ne mozete nemojte onda ovo dole raditi.

1. Posaljite poruku koja galsi: Prijava na broj 061 11 00
2. Ako ste poslali, u vrlo kratkom periodu doci ce vam poruka. Sada odgovorite u ovom smislu: Ime,Prezime,JMBG,Adresa,Postanski Broj Podatke mozete izmislite, a kao primjer evo: Admir,Kucalin,0404995170039,cemerlina 7,71000 Eh, ovo Admir Kucalin je ime i prezime, ovi brojevi su maticni broj - 0404995 oznacava 4.4.1995 odn datum rodjenja, a ostatak MORA stajati, Cemerlina 7 je adresa, 71000 je posatnski broj Sarajeva
3. Doci ce vam nekoliko poruka prije glavne. U glavnoj poruci trebate kliknuti Options>Save i stavite kao default settings (ovo je za Nokiu N73 a koji je vama mobitel ne znam).
4. Kada ste to uradili, skinite Mig33 sa ove stranice, i presnimite ga na mobitel.
5. Instalirajte mig33, i prilikom prvog pokretanja napravite account. Posto je na mobitelu nemam mogucnost da uradim Print Screen, ali ako nesto nije jasno slobodno meni javite. I samo da napomenem, u polje gdje trebate ukucati svoj mobilni broj, ukucajte u ovom primjeru: 3876(2 ili 1)(pa vas broj) primjer: 38762567201
6. Doci ce vam poruka sa aktivacijonim kodom. Vi ponovo pokrenite mig33 i kliknite "Log in" pa ukucajte username i password. Kada bude trazio aktivacijoni kod, vi ukucajte onaj koji vam je dosao u poruci.
7. I sada slobodno dodjite na msn.
Ako vam nesto ne radi, pitajte. Pozdrav.
http://www.dernek.ba/procitaj/7/230263/msn-na-mobitelu-by-baxuz-

eto pravi ovo korak po korak :r i mora radit , makar je meni radilo :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.