Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wolverine

95 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 16:44

Pozz gameri, i ljubitelji "kanđe". Gledao sam sve filmove, i crtane u vezi X-Mena. Procitao sam gotovo 324 komika, i 120 Wolverin-komika. I sve to me veoma zbunilo. Sada kako dolazii premijera filma , rekoh da napravimo jednu debatu. Wolverine prica ima dvije strane. Obadvije sam procitao, i obje su super....
Prva glasi:
-da je wolverine bio mutirana verzija wolverin mladunceda ( to je zivotinja, podvrsta medvjeda) koja je evoluirala u humanoida...i to je prvobitna verzija, ja mislim da ona traje do 142 djela obicnih komika o X-Menu.
Posto je Wolverinov komik poslije izasao, tu se podvukla druga, po meni bolja, prica:
Sabertooth se prvo pojavio kao neprijatelj Iron Fista...ko nezna nemora ni znati :) Da bi poslje postao otac Wolverina...sto je logicno jer imaju skoro pa iste moći. Wolverine je kao djete imao sljedece moći: brže zacjelivanje rana, jači skeleton i strukturu mišića nego obični čovjek, životinjske reflekse. Pošto ga je Sabertooth-otac stalno maltretirao (objašnjava njegovo nasilno ponašanje) bježi od kuće...doživljava strašnu nesreću u kojoj mu se lome sve kosti, i nakon sto je ležao u bolnici nekih tri mjeseca, kada proba ustat shvata da nema sposobnost zacjelivanja kostiju. To mu donosi 40 godina ležanja u bolnickoj postelji :(sto je cista frustracija ( i to je možda razlog njegovoj naravi). Tada se pojavljuje guverner Kanade, koji ga odvodi protiv njegove volje, i mjenja mu svaku kost sa gotovo neunistivim adamantiumom...naravno to nije ucionio za Logana, već za svoju osobnu korist. Wolverine je smatran Oruzjem X...poslije.....svasta se desava....on bjezi....i naravno poslije se pridruzuje X-Menima, a poslije.....ide u "lov" na Guvernera i raju....zaboravio sam reci da je Logan imao i prije kanđe, koje su bile struktura skeletona, medjutim kada je nastradao u nesreci i one su se polomile....no onda su bile zamjenjene sa adamantiumom. ovaj postupak zamjene kostiju u Loganu budi zivotinju koju svi znamo i volimo. Mada je Charles Xavier smirio tu životinju, ona se tu i tamo budila, i pokazivala nam pravog Wolverina.
Kako kazu Hugh jackman se tako uzivio u ulogu da ga je zadovoljstvo gledat :)
Meni bolje zvuci, I gledao sam u nekom od filmova tu drugu verziju.
I kažeš da se ja previše uživljavam....
Meni se više sviđa prva priča jer je čovjek nastao od majmuna, pa zašto nebi i Vulverin nasao od međeda XD
Jeli Sabertooth onaj žuto-plavi, poznato mi odnekle a nemogu se sjetiti
Licno meni su drazi comic i crtani filmovi marvel-a nego taj dosadni blockbuster. Cak mi se i vise igre svidjaju od filmova X-MAN. Al eto opet je pitanje dal je neko fan, u svakom slucaju XMAN je dobar serijal.
big_daddy je napisao/la:
I kažeš da se ja previše uživljavam.... :d
Meni se više sviđa prva priča jer je čovjek nastao od majmuna, pa zašto nebi i Vulverin nasao od međeda XD
hahahahha....od malena sam ih citao...a to je bilo sve po noći, i dok nisam imao komp...
A sabertooth kazes....
ev slike
http://i113.photobucket.com/albums/n207/ccanadianiaa/fiber/comicviiierws.jpg
ova mi se epizoda pravo svidja...:)
2003 je izdanje ja mislim...ovdje je njihova mozda posljednja borba...sabertooth je nesto...al je sminka borba
big_daddy je napisao/la:
I kažeš da se ja previše uživljavam.... :d
Wolverin bosanac hehehehehe.XD

I feel shamar or ban coming into my way
Wolverine je car gledao crtane citao stripove xman filmove...
al nije ni do koljena Batmanu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.