Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] v1.23 patch

294 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 12:41

E poz, pokusat cu da vam objasnim kako update sa v1.22 na v1.23
-Prvo DL
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=WC3Setup.rar
zatim ovo
-http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=1060War3Patches_TFT_122a_123a_enUS.rar

- Nakon sto ste DL oba fajla extract ih u neki folder ili na desktop (nije bitno) .

- Prvo pokrenite WC3 Setup > zatim kliknite na START i odaberite odakle vam se pokrece wc3/ft (npr.C:\Program Files\Warcraft III) i kliknite na "iconu" od FT-a . Nakonovoga trebalo bi da vam pise "Ready" i ispod dugme Close ali ne zatvarajte jos ..

-Sad pokrecete"War3Patches_TFT_122a_123a_enUS"
isto odaberete odakle se pokrece FT i na kraju OK .
Trebao bi vam pokrenuti sam igru i dole u cosku ce pisati v1.23 i jos neki brojevi . ako bude onda ste uspjesno patchovali ako ne probajte ponovo ^^
Sad mozete zatvoriti sve i uzivati .
-Za one koji igraju preko Garene ako budu imali problema sa pokretanjem same igre ,nek ponovo namjeste u setings "Excuatable Setings" (npr.C:\Program Files\Warcraft III\war3.exe)

Ako budete imali ikakvih problema slobodno me kontakt na PM/GB
ty 

nekom ce pomoc :D

Post dobio šamar od BillGatesSon

Hvala, ali, jel on obavezan? Sta je novo? Zasto da ga install?
Ja kliknuo "battle.net" sacekao 3 sekunde i dobio patch.
shaadY je napisao/la:
Hvala, ali, jel on obavezan? Sta je novo? Zasto da ga install?
Nije obavezan , al ako hoces da igras na gareni , trebat ce ti , jer ce svi u roku od 7-10 dana(ako ne i prije) preci na 1.23 a ti neces vidjeti ni jedan gejm sa ovim "starim" patchom ..8-)

taRiQue je napisao/la:
Nije obavezan , al ako hoces da igras na gareni , trebat ce ti , jer ce svi u roku od 7-10 dana(ako ne i prije) preci na 1.23 a ti neces vidjeti ni jedan gejm sa ovim "starim" patchom ..8-)

Aha, znaci kao sto je bilo i pri prelasku na 1.22.

Hvala jos jednom 
taRiQue je napisao/la:

Jesi siguran? ._.

Jer evo ja instalirao novi patch prije koji sat jer sam htjeo sa ovim jednim jaranom 1 na 1 koji je imao 1.23, pa morao i ja xD

I haj reko da odem malo na garenu dote, ali nikog zivog na lanu, jer valjda svi koriste 1.22

Pa haj koliko je meni isplatno da cekam reinstaliranje warcrafta da bi otisao nazad na 1.22 da mogu igrati na gareni, ako kako tvrdis, svi ce preci na 1.23 za sedmicu najkasnije xD
IceCold je napisao/la:
Jesi siguran? ._.

Jer evo ja instalirao novi patch prije koji sat jer sam htjeo sa ovim jednim jaranom 1 na 1 koji je imao 1.23, pa morao i ja xD

I haj reko da odem malo na garenu dote, ali nikog zivog na lanu, jer valjda svi koriste 1.22

Pa haj koliko je meni isplatno da cekam reinstaliranje warcrafta da bi otisao nazad na 1.22 da mogu igrati na gareni, ako kako tvrdis, svi ce preci na 1.23 za sedmicu najkasnije xD
Onda si ushao u neki lijevi room, ja evo zadnjih 3 dana jedva nalazim game u CRO i BiH roomu, na EU ima jos po koji game, al sve vise prelaze na 1.23
Ma jest, skonto sam :P Ja sam otiso igrati odma tu noc, cim je patch izaso... Zato naredni dan, pa sve do sad, svi na 1.23 :D
Hvala brate uspeo sam da updatujem na 1.23
add me na gareni : alexgrubor

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.