Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ADSL ?

110 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 10:46

Ljudi jel i vama zadnjih mozda 5 dana BHTelecom adsl nesto ko spor sta li vec meni je na csu ping 250+ a konekcija mi je 15g znaci to mi je zadnjih 5-7 dana prije nije bilo tako rate-ovi su cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 cl_rate 20000 da ako nije do adsla znatel mozda do cega jest. Trazio sam na google-u i ovdje na trazi nisam mogao nista naci.
EDIT: skida mi s neta sve normalnom brzinom a samo u csu je ping da se nemoze igrat
ma šta ces drugo ocekivat od bitchneta - da i meni je isto ~:/
ned je napisao/la:
ma šta ces drugo ocekivat od bitchneta - da i meni je isto ~:/
Nije bihnet nego bhtelecom bo2
meni nije spor, ali cesto puca konekcija navecer oko 20h zvao sam ih, kazu da mi je to do modema
nazovi ih nek ti pojacaju konekciju peglaj malo vise i bice sve ok
takodje prosli mjesec na njemackim serverima ping 60 sada 100 i ne pada govorim o steamu
sada npr mixamo protiv nijemaca njima ping 60 meni 100 ja ih zvao kaze bit ce ubrzo sredjeno :S
meni je to bilo jedan dan ... ono konekcija sranje skida mi po 5 - 7 KB/s max :P u cs nije ping visok al' kad igram dote uzas ping :)

ugl.. to mi je bilo jedan dan i zvao sam ih kazu sad odaka su povecali promet ovo preoptereceni su ! :D
i meni je spor al ne laga mi u csu sve normala
Da da i ja sam primjetio od kako su pojacali pakete kuci imam 5g
i ping mi je oko 50 na mom serveru (bio 30) a iz kluba mije oko 200 a 15g konekcija (bio ping 10-20max)
I meni u zadnjih par dana ubi kako je spor net, jedva otvara gaymerse.

Ne igram kantera pa ne mogu sudit o pingu, al inace nas net je katastrofa
naverec je cesto do njih...
a za ovo da je spor i meni je isto al to se zna desiti i da lahko prodje... nemoj se brinuti za to ako je neka stranica malo teza kao g.ba slike ovo ono to ti je jednostavno tako nemoze se promjeniti
meni normala, ping 20-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.